Siyonizm son oyununu oynuyor

Siyonizm son oyununu oynuyor

MESCİD-İ AKSA´YA YÖNELİK SALDRIRILARA TEPKİ GÖSTERMEK İÇİN BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

MESCİD-İ AKSA´YA YÖNELİK SALDRIRILARA TEPKİ GÖSTERMEK İÇİN BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

Siyonizm son oyununu oynuyor

Cuma namazı çıkışı Çarşı Camisi önünde bir araya gelerek İsrail´e tepki gösteren. Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanı Yaver Yalçın düzenlenen basın açıklamasında Mescid-i Aksa´da yaşananların Siyonizm´in son oyunu olduğunu söyledi.

SİYONİZİM NİHAİ HEDEFİNE DOĞRU İLERLİYOR

Grup adına konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Yaver Yalçın, siyonizmin nihai hedefine doğru adım adım ilerlediğini dile getirerek "Büyük İsrail Projesi´ni gerçekleştirmek için Allah´ın bize emanet ettiği ve ebedi hakikatin tapusu olan Mescid-i Aksa´yı ortadan kaldırmak için kirli bir tezgah kurdu. Mescid-i Aksa´da yaşananlar, İsrail´in yürüttüğü kirli savaşın önemli halkasıdır" diye konuştu.

SALDIRILAR BAĞIMSIZ ELE ALINAMAZ

İl Başkanı Yaver Yalçın, yaşanan gelişmeler hakkında, "Çeyrek asırdır bölgemizde yaşanan kirli stratejinin de en stratejik ayaklarından biri Mescid-i Aksa´nın işgal girişimdir. Yani, Mescid-i Aksa´ya yapılan saldırılar, Afganistan, Irak ve nihayet Suriye´de yaşananlardan bağımsız ele alınamaz. Kimileri inkâr etse de emperyalizmin çirkef cürufu bizim bölgemize boşatılırken İsrail, şimdi tam zamanı diyerek Mescid-i Aksa´ya saldırmıştır" dedi.

ADALET VE ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ

Kendilerinin yaşanan olaylarda adaletten yana olduklarını belirten Yaver Yalçın, "Biz Mescid-i Aksa ve Kudüs için özgürlük istiyoruz. Bizim mücadelemiz, sadece bizim için değil insanlık için. Eğer Mescid-i Aksa saldırıları devam ederse Kudüs İsrail´in işgalinden kurtulmazsa korkarız ki emperyalizmin oluşturduğu kaostan dolayı yorulan dünyamız daha büyük felakete duçar olacaktır" diye konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız