Siyasiler gerekli ilgiyi göstermiyor

Siyasiler gerekli ilgiyi göstermiyor

KIRIKKALE´DE YATIRIM YAPMAK İSTEYEN İŞADAMI SİTEM ETTİ

KIRIKKALE´DE YATIRIM YAPMAK İSTEYEN İŞADAMI SİTEM ETTİ

Siyasiler gerekli ilgiyi göstermiyor

Tosunlar Un Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Tosun, doğup büyüdükleri şehre yatırım yapmak istediklerini ancak, Kırıkkale´de ki siyasilerin kendilerine gereken ilgiyi göstermediğini söyledi. Yatırımlarını Mersin´e yaptıklarını belirten Tosun, işadamlarına gereken ilginin gösterilmesi gerektiğini kaydetti.

HERKES GAYRİMENKULE YÖNELİYOR

Ticaret ve Sanayi Odası´nda düzenlenen ?Çalışma Hayatında Milli Seferberlik? Programında işadamlarının sorunları masaya yatırıldı. Kırıkkale´de yıllardır işadamı olarak vatandaşlara istihdam sağladığını belirten Tosunlar Un Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Tosun, siyasilerin kendilerine gereken ilgiyi göstermediğini söyledi. Kırıkkale´de ve Keskin´de birçok yatırımı olduğunu ve birçok kişinin istihdam edildiğini belirten Tosun, yeni un fabrikalarını Mersin´de faaliyete geçirdiklerini bildirdi. Kırıkkale´de para sahibi işadamlarının, yatırım yapmadığını gayrimenkule yöneldiğini belirten Tosun, istihdam konusunda hastalığın ve yaranın giderek büyüdüğünü ifade etti.

KÜÇÜK ESNAF KERMESLERİ İSTEMİYOR

İşadamlarının yanı sıra küçük esnafların da ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını belirten Tosun, birçok küçük esnafın sorunlar içinde ay sonunun getirdiğini açıkladı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´dan, kermeslerin kapatılması ricasında bulunan Tosun, derneklerin ve vakıfların yaptığı kermeslerin Kırıkkale esnafına büyük bir darbe vurduğunu ve bu konuda önlem alınması gerektiğini belirti. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ise, dernekler kanuna göre bunun mümkün olmadığını ve kermesleri kapatma gibi bir yetkilerinin olmadığını ifade etti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı