Siyasi tarihimizin en önemli seçimi

Siyasi tarihimizin en önemli seçimi

MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı MYK üyesi Av. Halil Öztürk 7 Haziran'da yapılacak seçimin Türkiye'nin geleceği Öztürk Bu seçim siyasi tarihimizin en önemli seçimi. Bu seçimde Türkiye'nin geleceğini oylayacağız” dedi.

SİYASİ TARİHİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ

Kırıkkale’deki basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Halil Öztürk kahvaltı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye gündeminin seçimlere odaklandığını belirten Öztürk her geçen gün güç kaybeden AK Parti’nin gündemi sürekli değiştirecek algı operasyonları ile dikkatleri dağıtmaya çalıştığını bildirdi, Kırıkkale ilgili ise Öztürk “AKP’nin 13 yıllık iktidarı süresince Kırıkkale’mizin hiçbir sorunu çözülmediği gibi, Kırıkkale yoksulluğun, işsizliğin ve geri kalmışlığın başkenti olmuştur.” diye konuştu.

TÜRKİYE’DE HUZUR YOK

MHP MYK Üyesi Av. Halil Öztürk MHP’den Kırıkkale Milletvekili aday adayı oldu. Aday adaylık başvurusunu MHP Genel Merkezine yapan Öztürk Kırıkkale’ye gelerek aday adaylığı dolayısıyla basın toplantısı düzenledi. Hanzade Kafede gazetecilerle bir araya gelen Öztürk, burada aday adaylığı, Kırıkkale ve ülke gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Seçimin öneminden bahseden Öztürk, “Malumunuz olduğu üzere son dönemde ülkemiz çok önemli problemlerle boğuşur bir hale gelmiş, iktidar 13 yıldır ülkemizi ağır buhranlara sürüklemiştir. İşsizlik, yoksulluk ve yolsuzluk had safhadadır. Uygulanan gerçeklikten uzak ve aciz dış politikalar nedeniyle ülkemiz, başta komşularımız olmak üzere adeta dünya tarafından tecrit edilmiş, içerde ise milletimiz bizden olanlar ve olmayanlar diye ikiye ayrılmış adeta sosyal barış ve huzur mumla aranır hale gelmiştir.” ifadesini kullandı.

BORÇ YÜKÜNÜN ALTINDA EZİLİYOR

Ülkenin Güneydoğusunda devletin olmadığını iddia eden MHP aday adayı Öztürk “Bölge halkı terör örgütünün şehir yapılanmasının inisiyatif ve insafına terk edilmiştir. Devletin acziyetinden cesaret alan bölücüler bölge insanının üzerine adeta bir karabasan gibi çökmüştür. Terörle mücadele yerine teröristle müzakereyi tercih eden iktidar yüzünden Cumhuriyet tarihinin hiçbir döneminde olmadığı kadar küstahlaşan bölücü örgüt yandaşları adeta devletimizi diz çöktürme noktasına getirmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 2002 yılında 130 milyar olan dış borcu, 2015 yılında 400 milyar doların üzerine çıkmış ve işçisinden çiftçisine, esnafından sanayicisine, üreticisinden ihracatçısına kadar herkes bu borç yükünün altında ezilir hale gelmiş, 2003 yılında 9 milyon 305 bin olan icralık dosya sayısı, 2013 yılında 21 milyon 838 bine ulaşmıştır” sözlerine yer ver verdi.

HİÇBİR SORUNU ÇÖZÜLMEDİ

Öztürk “Türkiye’nin hali pür melali bu iken acaba Kırıkkale’mizin durumu farklı mıdır? MKE küçüldükçe küçülürken, ilçelerimizde tarım ve hayvancılık bitirilirken, Yozgatlısı, Kırşehirlisi, Çorumlusu, Çankırılısı ve Türkiye’mizin daha nice farklı şehrinden gelip yerleşen vatandaşlarımızla adeta Anadolu Türklüğünün harman yeri olan Kırıkkale’miz maalesef Ankara’nın doğusunda ülkenin küçük kentlerinden biri olmaya mahkûm edilmiştir.

AKP’nin 13 yıllık iktidarı süresince Kırıkkale’mizin hiçbir sorunu çözülmediği gibi, göçe mahkûm edilen işsizi, ürettiğinin karşılığını alamayan çiftçisi, sürekli gelir kaybına uğrayan işçisi, yokluğa mahkûm edilmiş esnafı ve azalan nüfusu ile ilimiz adeta göçün, yoksulluğun, işsizliğin ve geri kalmışlığın başkenti olmuştur.

GÖNÜL BORCUMUZ VAR

Ülkemizin ve Kırıkkale’mizin içerisinde bulunduğu bu olumsuz şartlar karşısında doğduğum, büyüdüğüm, sevdalısı olduğum Kırıkkale’ye olan gönül borcumu ödeyebilmek için, ilimizi huzur içinde yaşayan mutlu insanların kenti haline dönüştürmek için, her anlamda gerileyen Kırıkkale’yi MHP iktidarı ile ayağa kaldırmak için, ülkemizin Kırıkkale’mizin refahı, kalkınması ve hak ettiği yere gelebilmesi için, temiz toplum, temiz siyaset ve sadece Milletimizin iradesine dayalı bir gelecek için hizmete hazırım. Bu itibarla, Kırıkkale’yi ve Kırıkkalelileri TBMM’de temsil edebilmenin büyük onurunu yaşayabilmek için, ülkücü dünya görüşünün zarafetini ve inceliğini Türk Milliyetçiliğinin inanç ve idealizmi ile birleştirerek, şimdi Kırıkkale’ye sahip çıkma zamanı, şimdi MHP ye sahip çıkma zamanı, şimdi Türkiye’nin istiklaline ve istikbaline sahip çıkma zamanı şiarıyla son kale, son umut Milliyetçi Hareket Partisinden Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdim”

MİLLETE HİZMET ÜLKÜSÜYLE HAREKET

“Ülkemizin büyük bir yol ayrımına geldiği 7 Haziran 2015 günü siyasi tarihimizin en önemli seçimlerinden birini yaşayacağımız bilinciyle, partimiz kimi aday gösterirse göstersin MHP’nin iktidar olması için gece gündüz tüm gücümle çalışarak, Liderimiz Devlet Bahçeli ve sizlerin vatan, millet, Türklük ve İslam aşkıyla çarpan o güzel yüreklerinizde yer bulabilmenin her şeyden daha önemli olduğunu, millete hizmet ülküsüyle hareket eden herkese kapımın ve gönlümün açık olduğunu bilmenizi isterim. Bizleri bu uzun, zorlu ve kutlu yolculukta yalnız bırakmayacağınızı ümit ederek, birlik ve beraberlik içinde, MHP MYK Üyesi olarak yürüttüğüm gayret ve çalışmalarımı yüce meclis çatısı altında devam ettirmek için sizlerin teveccühünü ve desteğini bekliyorum” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız