Siyasette başarının yolu eğitimden geçer

Siyasette başarının yolu eğitimden geçer

AK PARTİ SİYASET AKADEMİSİ ÇALIŞMALARINDA ÜÇÜNCÜ HAFTAYA GİRİLDİ

AK PARTİ SİYASET AKADEMİSİ ÇALIŞMALARINDA ÜÇÜNCÜ HAFTAYA GİRİLDİ

Siyasette başarının yolu eğitimden geçer

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim birimi tarafından başlatılan Siyaset Akademisi devam ediyor Cumartesi ve Pazar günü iki gün süren çalışmada ikinci hafta tamamlandı. İki gün süren eğitimde kaliteli siyaset ve siyasetçi konuları üzerinde duruldu.   

DERSLER DEVAM EDİYOR

AK Parti il başkanlığında Cumartesi ve Pazar günleri siyaset akademisi devam etti. Akademide ikinci hafta tamamlandı.  İkinci hafta derslerini Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Sayhanlıoğlu Muhammed Alpkent siyasal muhafazakârlık proaktif insan konulu dersleri verdi.

BİR SİYASETÇİ OLMANIN FARKLI YÖNLERİNİ VURGULADI

Sayhanlıoğlu ve Alpkent´in ardından ise Pazar günü Cüneyit Örkmez siyasete başarı ve motivasyon konulu ders verdi. ?Siyasette başarı ve motivasyon? başlığı altında katılımcılara bilgiler veren eğitimci Örkmez, siyasette motivasyonun önemli olduğunu vurgulayarak, başarının yolu anlamak, okumak, dinlemek ve iyi anlatmaktan geçtiğini söyledi. Eğitimci Örkmez, toplumun farklı kesimlerinin ve dinamiklerinin siyaset kurumu içerisinde doğru değerlendirilmesinin gerekliliğini, başarılı bir siyasetçi olmanın farklı yönlerini vurguladı.

SİYASET NEDİR?

Bu gün itibari ile siyaset kurumunun ülkenin geleceği açısından sorumluluklarının hiç olmadığı kadar hassas bir seviyede olduğunu belirten Örkmez, başladığı programında; Siyaset Nedir? Üçüncü Bin Yılda Siyaset, Siyasette Değer Yaratma Yolları, Digital Siyaset, Siyasette Sorun Çözen Yaklaşım, Siyasette Başarı İçin Düşündüğünü Söylemek, Siyaset ve İletişim, Etkili Siyasal Çalışmalar için İp Uçları konu başlıklarını çeşitli canlandırma ve anekdotlarla renklendirdiği performansı ile katılımcılarla paylaştı. Örkmez´in ardından ise Türkiye Gaziler Kültür Ve Yardımlaşma Vakfı başkanı Lokman Aylan gazi olduğu gün yaşadıklarını tedavi sürecini ve vakfı hakkında katılımcılara bilgi verdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız