Siyaseti bıraktı

Siyaseti bıraktı

KÖKSAL´DAN SÜRPRİZ KARAR!

Siyaseti bıraktı  

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. Köksal İl başkanlığında düzenlediği toplantıda Kırıkkale halkına ve partililere teşekkür ederek veda etti.

BAŞARILI İKİ DÖNEM GEÇİRDİM  

1 Kasım´da yapılacak olan erken genel seçimlerde aday gösterilmeyen Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, partisinin il binasında basın toplantısı düzenleyerek siyasi hayatını sonlandırdığını açıkladı. Kırıkkale halkına ve partililere teşekkür eden Köksal, ?Ben özellikle 24.ve 25. Dönem milletvekilliğim sırasında gerek seçimlerde gerekse vekillik yaptığım süre içinde destek olan basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir başka teşekkürümüz de partimize. Uzunca bir süre Türkiye´de en üst seviyede bürokrat olarak çalıştık. Daha sonra da tensip buyurdular, 24. Dönem ve 25. Dönemde vekil adayı olarak gösterildim. İşin gerçeği artık birazda ?yeter ? düşüncesindeydim. Zaman zaman aday olacak mısınız yönünde sorularınız oldu, bu çok soruldu. Kayıtlara bakılırsa ben iki dönem yapacağımı da ifade etmiştim. Neden iki dönem şeklinde beni tenkit edenlerde olmuştu. İkinci dönemin 5 ay olacağını düşünemedik tabi ki. Birazda etrafın etkisiyle adaylık müracaatımızı yaptık ama nasip kısmet değilmiş. Bu bir nöbet meselesidir. Birilerinin yerine biz geldik. Bizlerin yerine de başkaları gelecek. Bu bir nöbet değişimidir. Çünkü kalıcı partilerde böyle nöbet değişimleri yapılır ve sancılı olmaz. Ben özellikle partimize teşekkür ediyorum. Bugünkü ve geçmişteki il teşkilatlarımıza ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ben bir Kırıkkale sevdalısı olarak elimizden gelen her şeyi yaptık. Bürokrat olarak daha çok hizmet etmek imkânımız da oldu. Yapabileceğim her şeyi yaptığıma inanıyorum. Elimizden gelen her şeyi Kırıkkale için yaptık. Bundan dolayı da mutluyuz? dedi.

KIRIKKALE´DEN KOPMAYACAĞIM

Köksal konuşmalarının devamında, ?Bizi destekleyen ve çokça oy veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burası bizim baba ocağımız. Her hafta inşallah yine Kırıkkale´de olacağız. Ben tekrar Kırıkkalelilere şunu ifade etmek isterim. Bürokratlığımızdan itibaren bize kucağını açan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan önce nasıl vatandaşımızın hizmetindeysek bundan sonrada gücümüz yettiği kadar emirlerinde olacağız. Bunu siyasi bir amaçla söylemiyorum. İki dönem diye yola çıktık, dönemimizi de tamamladık. Bundan sonrada siyasetin üstünde ve ötesinde bir ağabey olarak gücümüzün yetiği kadar Kırıkkale´nin dertlerine hizmet etmeye devam edeceğiz.  Herkese teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz? diyerek Ak Parti milletvekili adaylarına da başarılar diledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız