SİYASETE YENİ BİR USLÜP GETİRDİK

SİYASETE YENİ BİR USLÜP GETİRDİK

HAS Parti İl Başkanı Satılmış Aksun ve Yönetim Kurulu, gazetemizi ziyaret etti. 2011 seçimlerinde izleyecekleri yolu açıklayan İL Başkanı Satılmış Aksun, ?Siyasete yeni bir tarz ve üslup getireceklerini ileri sürdü.

EŞİT ÖZGÜR BİR SİSTEM KURACAĞIZ
Siyasette yeni bir üslup ve tarz getiriyoruz anlayışı ile yola çıktıklarını belirten HAS Parti İl Başkanı Satılmış Aksun, ?Yani kutuplaştıran, kavga eden, ötekileştiren, bölen ve karşısındakini yok etmeye dayalı siyaset yapmayacak, birleştirici, bütünleştirici derleyici ve toparlayıcı ve yol gösterici bir tarzda siyaset yapacağız. Hukuki ve siyasi Reformlar yapacağız. Başta 12 Eylül 1980 Anayasası olmak üzere, seçim yasası, meclis iç tüzüğü, sendikalar yasasını değiştireceğiz. Herkesin eşit ve özgür yurttaş olduğu siyasal sistemi oluşturmaya çalışacağız.10 yıldır kullanılan, milletimizi borçlandıran, işsizleştiren, yoksullaştıran ve sadakaya muhtaç hale getiren, derviş- fischer ekonomik modeli kaldıracağız. Üretime, istihdama, ihracata ve hakça paylaşıma dayalı ekonomi modelini uygulayacağız? dedi.
 
MİLLETİN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ
Her vatandaşın HAS parti için önemli olduğunu belirten Aksun, ?Sosyal barışı sağlamak için telafi programları uygulayarak, sosyal barışımızı sağlamaya çalışacağız. Her yurttaşın kendisini sistemin bir parçası olarak gördüğü, kendisini sistemin aşağısında ve yukarısında görmediği siyasal bir sistemi oluşturmaya çalışacağız. Bizim siyasetimizi ve siyasal rotamızı millet belirleyecek, Dünyada ve Türkiye`de Allahtan başka hiç kimsenin önünde eğilmeyecek, milletin istek ve taleplerinden başka hiç bir şey yapmayacağız? diye konuştu.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız