Siyasete kalite getirdik

Siyasete kalite getirdik

Belediye Başkanları toplantısına katılmak üzere Kırıkkale`ye gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti`nin kuruluşu ile birlikte siyasette kalitenin arttığını söyledi.

SİYASETE KALİTE GETİRDİK
Kırıkkale Belediyesi Nikah Salonu`nda düzenlenen Belediye Başkanları toplantısında konuşan Şeker, AK Partinin kurulmasıyla siyasetteki kalitenin ve siyasetçiye olan güvenin arttığını ifade etti. Kırıkkale?de Belediye Nikah Salonunda düzenlenen Belediye Başkanları toplantısında Belediye Başkanlarına tavsiyelerde de bulunan Şeker öncelikle başkanların vatandaşlara karşı inandırıcı olmalarını istedi. Verilen sözlerin harfiyen yerine getirilmesinin de siyasetçiyi güvenilir kıldığını kaydetti.
VERİLEN SÖZLER TUTULMALI
Şeker, "AK Partinin kuruluşu ile birlikte gerçekten siyasete kalite geldi. Eskiden siyasetçiler bir şeyler söylerdi, bir kahve toplantısı yaparlardı, vatandaşlar bir şeyler söylediği zaman o günlerde sigara içmek yaygındı sigara paketine söylenenleri yazarlardı toplantı bittikten sonra bu paketler çöpe atılırdı. ve siyasetçiye güven azdı. Ama Ak Parti ile birlikte artık siyasetçiye karşı güven artmış durumda. Özellikle Ak Parti başta Başbakanımız, genel başkanımız olmak üzere tüm bakanlarımızın, milletvekillerimizin, belediyelerimizin, teşkilatlarımızın, yapmış oldukları çalışmalardan dolayı bu güven katsayısı daha da arttı. Vatandaşımız AK Partiyi getirdiyse verilen sözler mutlaka yapılır. Allaha şükür bu da hem bizi hem de teşkilatımızı ve vatandaşımızı mutlu ediyor" dedi.
Toplantıya, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız