Siyaset hareketleniyor

Siyaset hareketleniyor

Partilerdeki içe dönük çalışmaların bugünden itibaren dışarıya yansıması bekleniyor. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık bugün resmi başvurularını yapacaklar aynı şekilde Adem Tonga'da Keskin Belediye Başk

 MİTİNGLİ BAŞVURU YAPACAKLAR

Siyasetteki hareketlilik bugünden itibaren sokağa inecek gibi. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur Yahşihan’da düzenleyeceği bir mitin sonrasında kalabalık bir konvoyla Kırıkkale’ye gelecek Sungur burada AK Parti İl Başkanlığına geçerek aday adaylığı için resmi başvurusunu yapacak. Sungur’un öğleden sonra Yahşihan’da düzenleyeceği mitingin çok kalabalık olması bekleniyor. Bu arada Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık’ta aynı şekilde Hacılarda bir toplantı düzenleyecek. Kalabalık bir partili grubu ile Kırıkkale’ye gelecek olan Bağrıaçık’ta aynı Sungur gibi Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapacak. Bu arada eski il başkanlarından Adem Tonga’da Keskin’de bir toplantı yapacak. Tonga’da Keskinden bir grupla gelerek burada Keskin Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapacak.

 

TÜM PARTİLERDE HAREKET VAR

Tüm siyasi partilerde seçim çalışmaları hız kazandı. Milliyetçi Hareket Partisinde yaklaşık 6 aydan bu yana süren hareketlilik diğer partilerde de bugünden itibaren hız kanacak. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un Yahşihan’da, Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık’ın Hacılar’da Adem Tonga’nın da Keskin’de düzenleyecekleri toplantılardan sonra aday adaylığı başvurularını yapacak olmaları Kırıkkale’deki seçim çalışmalarını hızlandıracak. Diğer Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise Kasım ayı içinde aday adayları düzenlenecek bir toplantı ile kamuoyuna açıklanacak. Bir süredir durgun geçen siyaset bugünden itibaren hız kazanacak. MHP ve AK Parti’deki bu hareketliliğin diğer partilere de yansıması bekleniyor. Saadet Partisinde ise aday adayı belirleme çalışması sürüyor.  



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız