Siyaset devleti toplumu En iyi yönetme sanatıdır

Siyaset devleti toplumu En iyi yönetme sanatıdır

Yeniden Refah Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Yahya Coşkunsu siyaseti devleti ve toplumu en iyi şekilde yönetme sanatı olduğunu söyledi. Coşkunsu ne yazık ki günümüzde siyasetin ehil olmayanlar elinde kirlendiğini ifade etti.

PRENSİBİMİZ HAK DAVADA ZERRE OLMAK

Yeniden Refah Partisi Aylık İl Divan Toplantısı önceki gün il başkanlık toplantı salonunda gerçekleştirildi. İl Başkanı Arif Erdal ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıya ayrıca ilçe başkanları ve teşkilat sorumluları katıldı. Toplantıda il teşkilatı merkez ilçe ve çevre ilçe teşkilatlarının son durumları gözden geçirildi. İl Başkanı Arif Erdal kuruluş çalışmasından hemen sonra ilçe teşkilatlarının büyük bölümünü oluşturduklarını söyledi. Erdal üye kayıtlarının da devam ettiğini bildirdi. Erdal Yeniden Refah Partisinin çatısı altında toplananların batılda zirve olmak yerine hak davada zerre olmayı tercih edenlerin oluşturduğu bir topluluk olduğunu söyledi. Bu amaçla siyasetin içinde bulunduklarını söylerdi.

 

SİYASET DEVLETİ YÖNETME SANATIDIR

Kırıkkale İl Divan Toplantısına katılan teşkilat başkan yardımcısı Yahya Coşkunsu ile günümüzde siyasetin yönetilmediğini sadece siyaset adına ülkenin geleceğinin karartılmaya çalışıldığını söyledi. Coşkunsu “Siyaset devleti ve toplumu idare etme sanatıdır. Dünya ve ahiret saadetlerine yöneltme sanat, gayret ve çalışmalarını içermektedir.  Siyaset, insana, topluma ve ülke ye hizmet etme meslek ve metodudur.  Halkın işlerini ve devletin çıkarlarını en uygun şekilde görüp gözetmektir. Bu nedenle liyakatli ehil ve akıllı insanların olması insanların ve memleketin hayrınadır. Yine siyaset, insanların eğitimi ne ve gelişmesi ne hizmet ettiği için de  hayırlı bir hizmetidir.  Farklı düşünen, farklı dinlere ve kültürlere sahip olan insanları birleştirici ve birliği devam ettirici vasıfları kendinde göstermelidir. Ayrıştıran ötekilestiren, kamplaştıran dil ve üslup yanlıştır. Toplumun birlik ve dirliğini sağlamak siyasetçilerin görevidir.  İnsanımız bilgi sahibi olmak, zengin olmak ve refah içinde yaşamak ister. Bunun için de çalışır. Bizim görevimiz de insanımızın önünde ki engellileri kaldırmak ve huzur ve refah içinde mutlu ve müreffeh bir toplum haline getirmektir. Ülkemizi ve ülke insanınımızı evi olmayanlara ev , işi olmayanlara iş. aşsıza aş , okumak isteyene eğitim fırsatı, üretmek isteyene tesis, tüketmek isteyene satın alma gücü ve özgürlük isteyene de korkusuz ca yaşama alanı hazırlamak bizim boynumuzun borcu. Çabamız bunun için. Adet le adil bir bölüşümle. Adil bir Dünya kurmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Bizim. Çalışma amacımız gayemiz bu . İki cihan sââdeti istiyoruz.” Diye konuştu



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız