Sivas merkezli FETÖ operasyonu

Sivas merkezli FETÖ operasyonu

GÖZALTI SAYISI 17´YE YÜKSELDİ

Sivas merkezli FETÖ operasyonu

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması´na (FETÖ/PDY) yönelik Sivas merkezli 12 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan zanlılardan 13´ü serbest bırakıldı.

13 ZANLI SERBEST BIRAKILDI

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şubesi ekiplerince, FETÖ/PDY´nin "askeri mahrem" yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden Yüzbaşı A.Ç, astsubaylar M.U, Y.K, H.K, Y.T, C.T, A.A, A.Ç, Ö.Ş, S.B, H.E, A.Y. ve araştırma görevlisi M.H´nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.  Adliyeye sevk edilen 13 zanlı da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÖZALTI SAYISI 17´YE YÜKSELDİ

FETÖ/PDY´nin "askeri mahrem" yapılanmasına yönelik Sivas, Hakkâri, Ankara, İstanbul, Kırıkkale, Iğdır, Edirne, Muğla, Kars, Gaziantep, İzmir ve Bingöl´de 27 Aralık´ta gerçekleştirilen operasyonda 13 muvazzaf subay ve astsubay ile bir askeri öğrenci ve bir araştırma görevlisi gözaltına alınmış, daha sonra gözaltı sayısı 17´ye yükselmişti. Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 4 zanlıdan muvazzaf astsubaylar M.K. ile O.K. tutuklanmış, astsubay U.T. ile eski askeri öğrenci S.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ