Şırnak´a sağlıkçı takviyesi

Şırnak´a sağlıkçı takviyesi

10 GÜNLÜĞÜNE GÖNÜLLÜ GİTTİ

Şırnak´a sağlıkçı takviyesi

Şırnak´a gönüllü olarak sağlık çalışanı gönderilmeye başlandı. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun gönüllü olarak bölgede görev yapmak isteyen personeli makamında kabul etti.

GÖNÜLLÜ GİTTİ

Uzun, ?Şırnak ili ve ilçelerinde artan terör olayları nedeniyle bölgede verilen sağlık hizmetlerinin sunumunda süreklilik sağlanması, sağlık hizmetlerinin daha etkin ve kaliteli bir şekilde yürütülmesi kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından Şırnak ili ve İlçelerine sağlık personeli görevlendirmesi yapılmaktadır. Bölgede hizmet vermekte olan sağlık personelinin moral ve motivasyonunu yükseltmek, bölgede çalışan sağlık personeline destek olmak ve bölge halkına verilen sağlık hizmetinde en ufak bir aksaklığa bile sebebiyet vermemek amacıyla; Başbakanlığımızın talimatı ile Sağlık Bakanlığımızın yapmış olduğu görevlendirme kapsamında ilimiz Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğünde Afet Birim Sorumlusu olarak görev yapan Sağlık Memuru Osman Karacaoğlu, 10 Ocak 2016 tarihinden itibaren 10 gün süreyle Şırnak iline görevlendirilmiştir? dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun gönüllü olarak bölgede görev yapmak isteyen personeli makamında kabul etti. Uzun, Üstlenilen görevin hassasiyetle yürütülmesi gerektiğini, Bakanlığımızın bölgeye ciddi anlamda destekleri olduğunu belirterek personelimize yapacağı hizmetler için teşekkürlerini iletip, başarılar diledi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!