SINIRLARIMIZDA TAM BİR SAVAŞ YAŞANIYOR

SINIRLARIMIZDA TAM BİR SAVAŞ YAŞANIYOR

Sınırlarda çığlık var, AKP kendi planını yapıyor

SINIRLARIMIZDA TAM BİR SAVAŞ YAŞANIYOR

Sınırlarda çığlık var, AKP kendi planını yapıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz Kilis´e düşen her bombanın Türkiye´nin kalbine saplandığını söyledi. Yılmaz, ?Sınırımızda bir savaş yaşanıyor. Şehitler veriyoruz, Bunlar kendi planlarını yapıyor. Biz ne zaman güçlü, birlikte, yola koyuluruz o zaman buna bir son veririz? dedi.

GÜNEYDOĞU SINIRIMIZDA TAM BİR SAVAŞ YAŞANIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Anneler Günü programına eşi ve çocukları ile birlikte katılan Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz "Biz burada Anneler Günü´nü kutlarken, Kilis´e bombalar düşüyor. Kilis tedirgin, insanlar göç ediyor. Oraya gelen her mermi bizim kalbimize saplanıyor." dedi. Yılmaz, tüm annelerin Anneler Günü´nü kutladı.

ANNELER SEVGİ DOLU BİR TOPLUM İÇİN VAZGEÇİLMEZ

Annelerin sevgi dolu yüreklerinin, mutlu ve sağlıklı bireylerin yaşadığı bir toplum için vazgeçilmeyecek değer olduğunu belirterek ?Güney sınırımızda bir savaş yaşanıyor. Türkiye´ye komşularından bombalar atılıyor. Güneydoğu´da şehitler veriyoruz, gazilerimiz geliyor. Bir çığlık var. Bunlar ise kendi planlarını yapıyorlar. Biz ne zaman güçlü, birlikte, ayrılıkları kenara bırakıp yola koyuluruz o zaman buna bir son veririz.? diye konuştu."

KADINA YÖNELİK ŞİDDET GİDEREK TIRMANIYOR

İl Başkanı Ahmet Önal ise Annelerin en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin örneği ve yaşamın vazgeçilmezi olduğunu söyledi. Tüm annelerin ellerinden öptüğünü ifade eden Önal ?Ne yazık ki günümüzde en çok kadına yönelik şiddetin tırmanarak arttığı bir ortamda Anneler Gününü kutluyoruz. Bugün burada bu olumsuzlukların sone erdirilmesini haykırıyoruz. Tüm annelerin Anneler Günü´nü kutluyorum? dedi.
YILIN ANNESİNE ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından Yılmaz, Ankara´daki patlamada evladını yitiren ve CHP tarafından yılın annesi seçilen Mürvet Kaluç´a çiçek ve plaket takdim etti. Çiçek takdiminden sonra sanatçının eşliğinde türküler söylendi. Oyunlar oynanarak tüm kadınların anneler günü kutlandı. Program daha sonra sona erdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız