Sınıf ve Kitle Sendikacılığı Yapıyoruz

Sınıf ve Kitle Sendikacılığı Yapıyoruz

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası Genel Başkanı Veli Demir, Eğitim-İş`in sınıf ve kitle sendikacılığına inanan bir sendika olduğunu söyledi.

KIRIKKALE ŞUBESİ AÇILDI
Sendikanın Kırıkkale Şubesi`nin açılışında konuşan Demir, Türkiye genelinde örgütlenme çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini, bugün de Kırıkkale Şubesi`ni açtıklarını belirtti.Sendikanın 1990 yılında kurulduğunu ve 2005 yılından itibaren Türkiye genelinde örgütlenme çalışmalarına başladığını söyledi
SINIF VE KİTLE SENDİKASIYIZ
Sınıf ve Kitle sendikacılığına inandıklarını belirten Demir şöyle konuştu. "Eğitim-İş, sınıf ve kitle sendikacılığına inanan, Atatürk İlke ve Devrimlerine yürekten bağlı, adalet, özgürlük, barış gibi evrensel değerleri kendine ilke edinmiş, çağdaş, bilimsel, laik, demokratik, parasız ve ulusal eğitimi savunan sınıf ve kitle örgütüdür. Sınıfsal duruşu gereği, etnik köken, dinsel inanç, siyasi görüş ayrımı yapmaksızın bütün eğitim çalışanlarını bir potada eriten yegane sınıf örgütüdür. Sınıf ve kitle sendikacılığına inanan bir sendikayız. Türkiye genelinde 71 vilayette örgütlendik. 70 bine yakın üyemiz bulunmakta. Emekçi insanın her zaman yanında olacağız."
YENİ GÜÇLÜ BİR ÇIKIŞ OLACAK
Eğitim-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Gökhan Güner de, yeni ve güçlü bir çıkış olarak Eğitim-İş Sendikası`nın yeniden örgütlenmesinin gündeme geldiğini belirterek, demokratik, antiemperyalist, tam bağımsızlıkçı, halktan yana, toplu sözleşmeli ve grevli sendikal yaşamı hedefleyen mücadeleci bir örgüt olduğunu kaydetti.


H-Sakalli ve 13 arkadasi
7.05.2013 20:21:38
Egitim ? Is Sendikasi Sehrimize hos geldin? Onemli olan Sinif ve Kitle Sendikaciligi yapiyor olmaniz Cok takdir topluyor inaniyorum ki Kirikkale de memur sendikacliginda Sendika agasi Yuksel ve Donsel Sahin agaligina son verirsiniz Size de onerim baskanligi agalik sanmayin Bir de fotografta yaninizda CHP il Baskanini gordum onun ne isi var ki yaninizda? Demokrat ve sinif kitle sendikacilgina inananlarin yaninizda olmasindan daha dogal bir sey Olamaz ama Ziya Kavlak kimlik olarak ne demokrat ne de sinif ve kitke sendikaciliginin anlamini bile bilmez ki CHP lilerin aydin demokrat Ataturkcu insanlarin yaninda olmasi guzel Ziya Kavlak haric?. Basarilar diliyorum sendikaniza?

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü