Sınıf kapıları tarihe ışık tutacak

Sınıf kapıları tarihe ışık tutacak

HAİNLİKLERİ ASLA UNUTMAYIZ!

Sınıf kapıları tarihe ışık tutacak

Kırıkkale 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde sınıf kapıları, tarihe ışık tutan büyüklerin resimleri ve anlamlı sözlerini içeren yazılarla donatıldı.

EĞİTİM FAALİYETLERİNE BAŞLADI

Fettulahçı Terör Örgütü´ne mensup hainler tarafından 15 Temmuz gecesi, aziz vatan topraklarımız üzerinde yapılan kalkışmanın izleri hafızalardan silinmiyor. Bu kapsamda 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından önemli bir etkinliğe imza atıldı. Okul Müdürü Meral Karazöhreoğlu, yaptığı açıklamada, okulun bu yıl 15 Temmuz şehitleri adını alarak eğitim faaliyetine başladığını söyledi.

BU HAİNLİĞİ ASLA UNUTAMAYIZ

Öz kaynakları ve okul aile birliğiyle birlik olup sınıf kapılarının dış kısımlarına tarihe mal olmuş milli ve kültürel değerler ile tarihe ışık tutan büyüklerin resimleri ve anlamlı sözlerini içeren yazılarla kaplama yaptıklarını ifade eden Karazöhreoğlu, okulun bu sayede görsellik kazandığını ve güzel tepkiler aldıklarını belirtti. Karazöhreoğlu, çalışmalarının takdir topladığını dile getirerek, emeği geçen bütün öğrenci, öğretmen ve okul aile birliğine teşekkür etti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti