SİNERJİ’DEN KIRIKKALEGÜCÜ SPOR’A BÜYÜK DESTEK

SİNERJİ’DEN KIRIKKALEGÜCÜ SPOR’A BÜYÜK DESTEK

Şehrimizin takımı Kırıkkalegücü FSK’ya destekler devam ediyor. Kırıkkale’nin önde gelen firmalarından Sinerji, Kırıkkalegücü FSK’ya maddi destekte bulunarak takımın her zaman yanında olduğunu duyurdu.

TAM 500.000 TL DESTEK VERİLDİ

Sinerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan DUMAN’ın yaptığı açıklamada “Kırıkkalegücü Futbol Spor Klubümüzün her zaman destekçisiyiz” dedi. “Kırıkkalemizin gururu olan geçmişi başarılar ile dolu futbol kulübümüz Kırıkkalegücü FSK'nın geçmişte olduğu gibi bugünde yanındayız. Kulüp yöneticilerimizin destek talebini aldığımız ilk anda gerekli aksiyonu alıp takımımıza 500.000 TL tutarında bağış yaparak üzerimize düşeni yaptık.” Diyerek sözlerine devam eden DUMAN, “Takımımızı iyi günlere taşımak için fedakar, takıma gönülden bağlı taraftarlardan olacağız.” Diyerek şehrimizin takımının iyi günlere kavuşacağı günlere hem bir taraftar olarak hem de bir iş insanı olarak sonuna kadar destekleyeceğini belirtti.

Sinerji A.Ş.’ye ziyaret giden Kulüp başkanı Şeref AKBAL ve beraberinde ki heyete ziyaretleri için teşekkür eden Duman, Kırıkkalegücü Spor’un başarı dolu yarınlarında da yanında olacağımızın sözünü vermek isterim diyerek sözlerini tamamladı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız