ŞİMŞEKLERİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ERMAN GÜRAÇAR

ŞİMŞEKLERİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ERMAN GÜRAÇAR

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz günlerde Hasan Basri Kara ile yollarını ayıran Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Trabzonspor ve Beşiktaş gibi takımlarda da top koşturan teknik direktör Erman Güraçar ile anlaştı.

3.lig 4. Grupta mücadele eden ve sezonunun ilk 5 haftasında istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor’da Hasan Basri Kara’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine futbolculuk kariyerinde Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımlarda forma giyen Erman Güraçar getirildi. Çiçeği burnundaki Teknik Direktör Güraçar, Kırıkkalespor’un başarısı için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi. 

Sezonda beşinci haftayı geride bıraktıklarını hatırlatan Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Veli Uça, Kulüp olarak 5 hafta içerisinde kötü sonuçlar aldıklarını, kötü sonuçlara dur demek için köklü değişiklikler yaptıklarını söyledi. 

Kendisini Kırıkkalespor’lu yapan imzayı atan ve Kırıkkale’den övgüyle söz eden Teknik Direktör Erman Güraçar “Kırıkkale futbolu çok seven bir şehir. Böyle bir şehirde çalışmak bizim için onur verici. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Kırıkkale daha önceki yıllarda daha üst liglerde yer alan, futbol konusunda tecrübeli bir şehir bunun farkındayız. Şuanda ligde bulunduğu konumu hak etmediğini düşünüyoruz. Umarım ekip olarak işe başlayıp başkanımızın söylediği gibi öncelikle takımımızı kısa zamanda toparlayıp çıtamızı yükseğe koyup daha üst sıralara yani hak ettiği konuma getiririz. İnşallah güzel bir sezon geçiririz diye düşünüyorum. Hiç bir şey için geç değil. Henüz ligin başındayız. Takımımız ile ilgili ön çalışmamızı yaptık, yakın temasta olduğumuz futbolcularda var. Bayağı bir şansımız var kupa maçından sonra bir lig maçı var ve bir BAY haftası var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz. Kaliteli bir oyuncu grubunun olduğunu düşünüyorum. Uzun bir lig var. Hedefimiz başarılı olmak ”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ