Şimşekler yeni sezona iyi hazırlanıyor

Şimşekler yeni sezona iyi hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu 2021-2022 sezonunda 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 5 Eylül’de yapacağı ilk karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 2021-2022 sezonunda 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 5 Eylül’de yapacağı ilk karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor. Sezona iyi başlamayı hedefleyen şimşekler, Fethiyespor karşısında 3 puanı alan taraf olmak istiyor.

İLK KARŞILAŞMA 5 EYLÜL PAZAR GÜNÜ

2021-2022 futbol sezonuna yaptığı transferlerle göz dolduran ve iyi bir idman ve antrenmanlarla yeni sezona hazırlanan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirdiği 15 günlük kamp sürecini yaptığı sıkı çalışmalarla tamamladı. Şimşekler yeni sezonun ilk karşılaşmasını 5 Eylül 2021 Pazar günü Başpınar Stadyumu’nda saat 16.00’da oynayacak.

YENİ SEZONA İYİ HAZIRLANIYORUZ

Teknik Direktör Nihat Baran ve yardımcı antrenörler eşliğinde çalışmalarını gerçekleştiren futbolcular, saha içerisinde sergilediği performansla güzel bir oyun sergileyeceği mesajını veriyor. Oyuncularına güvendiğini ifade eden Baran, “Bu yıl sezona daha iyi hazırlandık ve bu süreçte eksikliklerimizi, yapabileceğimiz çalışmaları göz önünde bulundurduk. Bizlere güvenenleri boşa çıkartmamak ümidiyle inşallah sezon sonunda bir üst lige yükselen taraf olma hedefindeyiz” dedi.

SEYİR ZEVKİ YÜKSEK BİR SEZON OLACAK

3 günlük iznin ardından dördüncü etap çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Baran, “Hazırlık maçlarımızda, iç saha ve dış sahalarda yaptığımız çeşitli karşılaşmalarımızla birlikte oyun anlamında daha da iyi şekilde eksikliklerimizi görme imkanımız oldu. Bu yıl ki hedefimiz bizleri destekleyen ve müsabakalarımızı izleyenlere karşı seyir zevki yüksek bir sezon yaşatma hedefindeyiz. Bizlerle birlikte olan ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  

GENÇ OYUNCULARA FIRSAT VERECEĞİZ

Genç oyuncuları da değerlendireceğini belirten Baran, “Bundan sonra yapacağımız çalışmalar ve hazırlık karşılaşmaları ile kafamdaki sistemi oturtacağız. Liglerin başlamasıyla da hem izleyenler hem de oynayanlar büyük keyif alacaklar. Genç oyuncuları da zaman zaman değerlendireceğiz. Başkanımız Veli Uça başta olmak üzere yönetim kurulu ve taraftarlarımızın desteği ile Kırıkkalespor’un başarıyı yakalayacağından şüphem yok” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ