Şimşekler yeni sezona çakı gibi hazırlanıyor

Şimşekler yeni sezona çakı gibi hazırlanıyor

2021-2022 futbol sezonunda 3. Lig’de mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kamp süresini iyi şekilde değerlendiriyor,

2021-2022 futbol sezonunda 3. Lig’de mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kamp süresini iyi şekilde değerlendiriyor, Ankara Büyük Anadolu Otelde çalışmalarını gerçekleştiren şimşekler, 5 Eylül’de oynanacak olan ilk karşılaşmaya sıkı şekilde hazırlanıyor.

FUTBOLCULARIN HIRSI GÖZ DOLDURUYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig’de 2021-2022 futbol sezonunu sürdürecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 15 günlük kamp sürecini iyi şekilde değerlendiriyor. Teknik Direktör Nihat Baran’ın öğrencileri, sahada sergilediği performansla göz dolduruyor.15 günlük kamp programı sürecince 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Ankara Büyük Anadolu Otelde çalışmalarını gerçekleştiren şimşekler, yeni sezon için gereken çaba ve gayreti göstereceği mesajı veriyor.

HEDEFİMİZ SEZON SONU BİR ÜST LİG

Oyuncularına sonuna kadar güvendiğini belirten teknik direktör Baran, geçtiğimiz yıl pandemi sürecinin de takıma ciddi anlamda etki ettiğini söyledi. Çok kısa süre içerisinde hem iç saha hem deplasmanlarda oyuncuların dinlenmeden mücadele gösterdiğini söyleyen Baran, “İnşallah pandeminin hafiflemesini ümit ederek bu gibi sorunlarla bir daha karşılaşmayız. Bizim 12’nci adamımız olarak taraftarımızı da her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Onlar bizlere daima güç ve moral veriyor” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız