Şimşekler, lidere üç puan kaptırdı

Şimşekler, lidere üç puan kaptırdı

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, deplasmanda karşılaştığı puan sıralamasının lideri Fethiyespor karşısında puan kaybetti. Kırmızı lacivertliler yeşil zeminden 1-0'lık mağlubiyet ile ayrıldı.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, deplasmanda karşılaştığı puan sıralamasının lideri Fethiyespor karşısında puan kaybetti. Kırmızı lacivertliler yeşil zeminden 1-0'lık mağlubiyet ile ayrıldı. Şimşekler, ikinci yarı sezonunun ilk maçına aldığı puan kaybıyla kötü başlamış oldu.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin ikinci yarısının ilk maçında lider Fethiyespor ile karşı karşıya geldi. Fethiye İlçe Stadyumu'nda oynanan maç 1-0'lık skorla sona erdi. Her iki takımında temkinli başladığı maçta tek golü, 67'nci dakikada Fethiyesporlu futbolcu, Serhan Yılmaz kaydetti. Ligin en zorlu rakiplerinden biri olan Fethiyespor, birinci yarının ilk karşılaşmasında yine Kırıkkalespor'la karşı karşıya gelmiş ve ev sahibi olmanın avantajını iyi değerlendiren Kırıkkalespor, Başpınar Stadyumu'nda oynanan maçı 3-1'lik skorla kazanmıştı.  

 

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı