Şimşekler deplasmana gidiyor

Şimşekler deplasmana gidiyor

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Pazar günü Belediye Derincespor'a konuk olacak. Lige 3 puan alarak başlayan şimşekler, deplasmandan puanla dönmeyi planlıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Pazar günü Belediye Derincespor'a konuk olacak. Lige 3 puan alarak başlayan şimşekler, deplasmandan puanla dönmeyi planlıyor.

PAZAR GÜNÜ SAAT 16.30’DA

2021-2022 futbol sezonuna kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor’u konuk ederek 3-1’lik skorla avantajlı başlayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezonun ikinci maçına çıkacak. Karşılaşma Pazar günü saat 16.30'da Kocaeli Derince Belediye Sentetik Çim sahada oynanacak. Karşılaşmanın orta hakemi Neslihan Muratdağı olacak. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Cemal Can Çakır, Sedef Aktan ve Abüssamet Ulutaş yürütecek.

BARAN: “OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM”

Oyuncularına sonuna kadar güvendiklerini belirten teknik direktör Nihat Baran, zorlu bir deplasmana gittiklerini dile getirdi. Geçtiğimiz hafta sergilenen futboldan oldukça memnun olduklarını dile getiren Baran, “İnşallah deplasmandan puan ya da puanlar alarak sergi galibiyetimizi sürdürmek istiyoruz. Sezona güzel bir başlangıç yaptık. Son hazırlıklarımızı tamamladık ve karşılaşmaya hazırız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız