Simetri´den sömestr yolcularına seminer

Simetri´den sömestr yolcularına seminer

AYRINTILI BİLGİ AKTARDILAR

Simetri´den sömestr yolcularına seminer

Kırıkkale´den sömestr tatilinde kutsal yolculuğa çıkacak olan ve simetri Turizm firmasını tercih eden umre yolcularına rehber hocalar eşliğinde seminer verildi.

NUR CAMİİNDE DÜZENLENDİ

Kırıkkale Nur camide yapılan seminerin açılış konuşmasına yapan Kırıkkale şube müdürü Perihan Aslan bu kafilenin yoğun ilgi gördüğünü açıklayarak ? sömestr grubumuz yoğun bir ilgi gördü. Özellikle kendileri ve çocukları ancak sömestr tatilinde müsait olan yolcularımızın tercih ettiği bu umrecilerimize ebeveynleriyle gitmek isteyen genç anne babaların da ilgi gösterdiğini gördük. Artık umreye gitmek için kimse yaşlanmayı beklemiyor ve bu çok güzel şekilde ibadetlerini daha rahat yapmalarını sağlıyor. Misafirlerimizin rahatı için her türlü tedbiri aldık? şeklinde konuştu.

AYRINTILI BİLGİ AKTARDI

Seminere sömestr grubu rehber hocalarından Bayram Demirci´nin Ankara´dan gelerek seminer vermesi ve kutsal yolculukta karşılaşılacak tüm sorun ve sorulara cevap vermesi umrecileri rahatlattı. Bayram Demirci ? Sizler seçilmiş ve Rabbimizin ve Peygamberimizin evine misafir olmak için yola çıkan kutlu insanlarsınız. Sizlerin bu yolculuğun feyzinden yeterince faydalanmanız için bizler her türlü tedbiri aldık ve almaya devam edeceğiz. İnşallah sorunsuz umre yapacaksınız. Bu nedenle sizlerde manen buna hazır olmalısınız. İşte bu seminerin amacı da sizi şimdiden bu yolculuğa yerince hazırlamaktır. Beraberinizde alacağınız malzeme ve eşyalardan tutun da evden ilk çıkarken yapmanız gerekene kadar ve orada neler yapacağınıza kadar her şeyi inşallah paylaşacağız. Umre ziyaretinizin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyor ve dua ediyorum ki sorunsuz ve faziletli geçsin? dedi. Ayrıntılı olarak umre ziyaretinde her aşamanın anlatıldığı Simetri turizm seminerinde gerek şirket Kırıkkale Müdürü Perihan Aslan ve gerekse rehber hoca Bayram Demirci farklarının uzman rehberlik olduğunu vurguladılar. Yetkililer yakın zamanda yenilenen yapısı ve değişen elamanları ile Kırıkkale halkına farklı sürprizleri olacağını belirttiler. Seminere sömestr tatili umre yolcularının yanı sıra çok sayıda vatandaşında dinleyip bilgilenmek amacıyla iştirak ettiği görüldü.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı