Simetri, yine farklılığını fark ettirdi

Simetri, yine farklılığını fark ettirdi

Hizmetleriyle bir çığır açan Simetri Turizm, farklılığını fark ettirmenin mutluluğunu yaşıyor. Ramazan Ayı öncesi umreye gitmek isteyenler, sadece Simetri farkını yaşıyor. Kırıkkale'de İl Müftülüğü ve diğer şirketler ‘Vize' sıkıntısı yaşarken, bu sıkıntı

KÂBE`NİN YANINDA

Farklı hizmet etmenin hedefini yaşatan Simetri Turizm umre adaylarını Kabe’nin yanında bulunan otellere yerleştirerek, ‘Servis’ olayını ortadan kaldırıyor. Her umreci her saat Kabe’ye giderek burada ibadet ederek huzura eriyor. Bunu yaparken rehberler umrecileri hiç yalnız bırakmıyor. Dini ve diğer konularda umrecilerini aydınlatıyor.   24 saat görev yapan Rehberler uzman kişilerden oluşuyoPr.

TAVİZ VERMİYOR

Bütün çalışmalarında düzenli ve planlı hareket eden Simetri Turizm, yolcularını söz verilen tarihte ve zaman diliminde Kutsal topraklara ulaştırıyor. Önce hizmet prensibinden yola çıkan Simetri Turizm, bütün programlarını 2 ay önceden belirliyor. Simetri Turizmle yolcular hem ruhen hem de bedenen yolculuk yapmanın keyfini yaşıyor. Her umre yolcusuna istediği koşulları oluşturmayı kendine hedef seçen Simetri turizm, hizmet kalitesinden asla taviz vermiyor.

TÜM AYRINTILARI SİZLER İÇİN DÜŞÜNÜYORUZ.

Umrede uzman rehberler eşliğinde Kutsal beldeleri gezen yolcularına ayrıca açık büfe, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği. Bunun yanı sıra ülkesinin yemeklerini özleyen yolcularına da Türk utfağından yemekler sunuyor. Arabistan sıcağına karşı lüks ve klimalı araçlarla yolculuklarını gerçekleştiren Simetri Turizm tüm ana transferlerinde Mercedes TRAVEGO VE Mercedes MBT marka araçlar kullanıyor. Güler yüzlü rehberlik hizmeti ve çok değerli hocalar eşliğinde umre yapan Simetri turizm yolcuları Kutsal topraklarda her günü ayrı bir güzellikle ibadet yapmanın huzuruna varıyor. 



ilhat
9.07.2013 22:06:40
bu şimdi habermi? reklamı haber diye vermeyin. kabedeki inşaat için umreci sayısını azaltırken nasıl vize sıkıntısı yaşamıyormuş.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü