Simetri Turizmle umre bir başka güzel

Simetri Turizmle umre bir başka güzel

Simetri Turizmle 30 günlük umreye giden Ramazan kafilesi dün 2. umresini ciraneden gerçekleştirdi. Mübarek Ramazan ayından 2 gün önce kutsal topraklara giden Simetri Turizm kafilesi bayramın 2. günü tekrar Türkiye'ye dönüş yapacak.

KALİTELİ REHBERLİK PROGRAMLARI

Kafile başkanı aynı zamanda Simetri Turizm umre koordinatörlerinden Bayram Demirci yaptığı açıklamada çok güzel bir Ramazan umresi programı geçirdiklerini aynı zamanda kafile olarak dolu dolu bir Ramazan ayını kutsal topraklarda yaşamanın herkese ayrı bir lezzet tattırdığını dile getirdi. 

 

BAYAN UMRECİLER CEMİLE ERDAL HOCAHANIM REHBERLİĞİNDE

Simetri Turizm bayan rehberlerimizden Cemile Erdal hocahanım ise özellikle kafilede bulunan bayan umrecilerle hergün mescidi haramda(kabede) gün boyu program gerçekleştirdiklerini maneviyat dolu bir umre programı geçirebilmeleri için tüm bayanlara mihmandarlık yaptıklarını dile getirdi.

 

KALİTELİ HİZMETTEN TAVİZ YOK

Tüm umre programlarında tüm şartları dikkate alarak verdiği sözleri yerine getiren Simetri Turizm tüm programlarında olduğu gibi önceden gerekli tedbirleri alarak tüm umrecilerinin vizelerini erkenden almış ve kutsal topraklara zamanında gidiş noktasında hiçbir sıkıntı yaşamamıştı. aynı zamanda tüm umrecilerinin yakın mesafeli otellerde kalması rahat ibadet yapabilmeleri adına en önemli etkenlerden birisi oldu

 

ANADOLUNUN PARLAYAN YILDIZI OLDU 

2013 yılında kutsal topraklara götürdüğü umrecilerinin yüzde 67 sini 4-5 yıldızlı otellerde konaklattı. bu konuda İç Anadolu’daki diğer umre firmalarına otel satışı bile yapıyor.  Sudi Arabistan’ın en önemli firmalarından Elaf ve Dar el iman grubuyla senelik sözleşme imzalayan firma yetkilileri  2014 yılında da bu firmalarla iş ortaklıklarının artarak devam edeceğini belirtti.

 

HER UMRECİMİZ AYRI BİR REFERANS

Uygun fiyatlarla beş yıldızlı hizmet sunulabileceğini tüm Anadolu insanına gösterdik bizimle seyahat eden tüm umrecilerimiz yürüyen canlı yayın yapan reklam tabelası gibi her yerde bizden bahsediyor her yerde bize referans oluyorlar. Bu durum firmamız adına son derece gurur verici bir tablo oluşturuyor.

 

YENİ SEZON UMRE KAYITLARI BAŞLADI

Yeni sezon umre kayıtları ile ilgili açıklama yapan Simetri Turizm Kırıkkale Şube Müdürü Perihan Arslan, henüz fiyatlar bile belli olmadan yeni sezon umre ön kayıtlarının 450 kişiyi geçtiğini. bu sonuçta en önemli etkenin müşterilerimizin bizlere duyduğu güven olduğunu belirtti. Tüm yatırımlarımızı reklama değil müşterimize kaliteli hizmet sunmaya yapıyoruz.  Kutsal topraklarda insanlar ibadet ederken biz onlar adına düşünülmesi gereken her türlü ayrıntıyı düşünüyoruz.  Ayrıca yeni dönemde Sudi Arabistan’da kota gelme ihtimali çok yüksek bu yüzden ön kayıtların biran evvel yapılması gerekiyor.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ