Simetri Turizm´in önceliği kalite

Simetri Turizm´in önceliği kalite

SIRRIMIZ, İLKELİ VE DÜRÜST ÇALIŞMA...

Simetri Turizm´in önceliği kalite

Simetri Turizm Umre ve Hac Firması Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı ziyaret ederek yeni sezon Umre faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

ÖNCELİĞİMİZ KALİTELİ HİZMET

Simetri Turizm Kırıkkale şube müdürü Perihan Aslan, görevli hocası ve Kırıkkale genel sorumlusu Fazlı Güventürk Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile görüşmesinde geçen yılardan bu güne kadar olan umre ve diğer turlar hakkında bilgi vererek ? Simetri turizm Kırıkkale´nin öz firmasındır. Kırıkkale halkına hizmet etme amaçlı kurulan bu şirketin yıllık umre faaliyetleri artarak devam etmektedir. Bu sene ve önümüzdeki sezonda bu faaliyetinizin artarak devam edeceğini umuyoruz. Defaten umre programına katılmış olan Belediye Başkanımızı da yapacağımız yeni sezon umre programına davet ediyoruz. İnşallah bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede hemşerilerimce kaliteli hizmet sunacağız? dediler.

DİĞER TURLARDA ARTIŞ

Simetri turizm yetkilileri yurt içi ve yurtdışı diğer turlarda da artış olduğunu belirterek ?firma sadece Umre ve Hac organizasyonu yapmamaktadır. Aynı zamanda iç ve dış turizmde etkili şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kırıkkale´den bu tür programlara katılımların artması Kırıkkale halkının refah seviyelerinin arttığını gösterir. Bizimde buna katkımızın olması bizleri ayrıca sevindirmektedir? şeklinde konuştular.

İLKELİ VE DÜRÜST ÇALIŞMA

Simetri turizm firması ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise ?esnaflığın gereği dürüst ve ilkeli çalışmaktır. Kırıkkale firması olan Simetri turizm bu anlamda ilkeli çalışmasına devam ettiği ve halkın memnuniyetini öncelediği sürece bizden her türü desteği görecektir. Vatandaşa hizmet etmek amacı taşıması gereken bu firmaların yapacakları faaliyetlerde memnuniyet ön planda olmalıdır. Yeni sezonda inşallah halkımızın gerek inançları gereği yapacakları umre de gerekse diğer turlara katılımlarının artması Kırıkkale´nin ufkunun gelişmesi anlamında olumlu katkı sağlar? dedi. Ziyarette Belediye Başkanına firma görevli rehberinin yazmış olduğu kitap hediye edildi.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok