Simetri Turizm hac kafilesini uğurladı

Simetri Turizm hac kafilesini uğurladı

DUALAR SEMA´YA YÜKSELDİ

Simetri Turizm hac kafilesini uğurladı

Kurban bayramının yaklaştığı bu günlerde hac görevini yapmak için binlerce kişi arasından seçilerek Allah´ın misafiri olmak için gönülleri yanan Kırıkkaleli hacıları Simetri Turizm uğurladı.

DUYGU YÜKLÜ ANLAR

Gecenin çok geç vakti, sabaha doğru olmasına rağmen yüzlerce kişi tarafından gözyaşları ile uğurlanan hacıların heyecanları uğurlamaya gelenlerin gıptaları ile karıştı. Herkese nasip olmayan bu hac vazifesini yapmak için hac yolcularını uğurlamaya gelenlerin Kabe özlemi görülemeye değer nitelikteydi.

DUALAR SEMA´YA YÜKSELDİ

Simetri Turizm´i tercih eden kutsal toprak yolcuları Cumhuriyet Meydanı´nda gece ikide toplandı. Eşyaların otobüslere yerleştirilmesinden sonra hacca gidecek ve onları uğurlamaya gelenlerin topluca duası semalara yükseldi.

ŞEHİTLERE VE ORDUYA DUA EDİNİZ

Hac yolculularını uğurlayan Simetri Turizm Kırıkkale Sorumlusu Fazlı Güventürk ise yapmış olduğu konuşmada hacılardan şehitlerimiz için, ülkemiz için, milletimiz için, devletimiz için dua edilmesini istedi. Güventürk konuşmasında ?Kabe´yi ilk gördüğünüzde yapacağınız dua İnşallah Rabbimiz tarafından kabul edilir. Sizlerde bu ilk duanıza lütfen; Kalleş terörün ülkemizi sarmaya çalıştığı bu günlerde şehitlerimize dua ediniz. Milletimize, devletimize, bayrağımıza dua ediniz. Kahraman ordumuza, polisimize dua ediniz.?

ÜLKEMİZDEN DEF OLMASINI İSTİYORUZ

?Bizi bölmeye yıkmaya çalışan dış devletleri, kalleş terörü, iç ve dış devlet aleyhinde yapılanmaya çalışan her türlü yapıları Yaradan´a şikâyet ediyoruz. Bölücü, yıkıcı, devlet ve millet düşmanı her kimse hangi yapı içinde olursa olsun biz bunların ülkemizden def olmasını istiyoruz, bizim sesimiz olunuz. Yapacağınız farz ibadetiniz ve her duanız kabul olsun? dedi. Daha sonra yakınları ile vedalaşan hacıların heyecanı, geride kalanların gözyaşları ile kutsal topraklara hac vazifesi için hareket edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü