Şimdi bisiklet zamanı

Şimdi bisiklet zamanı

Kırıkkale?de Havaların Isınmasıyla Birlikte Çocukların Gözde Eğlence Aracı Olan Bisikletlerin Satışlarında artış yaşanıyor. Vitrinleri süsleyen çeşyit çeşit bisikletler kapış, kapış satılıyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte satışlarında patlama oldu

MAĞAZA VİTRİNLERİNİ SÜSLÜYORLAR
Kırıkkale?de havaların ısınmasıyla birlikte çocukların gözde eğlence aracı olan bisikletlerin satışlarında artış yaşanıyor. Bisikletçiler, bahar ile birlikte çocukların bisikletlere rağbet ettiğini söylediler. Bisiklet satışlarına ilginin arttığını söyleyen bisikletçiler markasına ve kalitesine göre bisiklet fiyatlarının çok seçenekli olduğunu belirten bisikletçiler. Önümüzdeki ay okulların kapanmasıyla birlikte satışlar daha da artacağını bildirdiler. Karne hediyesi olarak çocuklarını sevindirmek isteyen ailelerin şimdiden bisiklet fiyatlarını araştırmaya başladığını bildirdiler.
ANNE BABA GÖZETİMİNDE BİNSİNLER
Bisiklet kullanımı hakkında da aileleri uyaran bisiklet satıcıları, gelişme çağındaki çocukların kullandığı bisikletlerin fiziksel gelişime büyük katkı sağladığını belirterek, çocukların anne ve babalarının gözetiminde trafiğin yoğun olmadığı yerlerde bunları kullanmasını önerdiler. Bisiklet fiyatlarının 100 ile 500 lira arasında değiştiğini ve peşin satışlarda ayrıca indirim yapıldığı bildirildiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ