Şimdi araba alma zamanı

Şimdi araba alma zamanı

Yaz aylarının kendini iyiden iyiye hissettirmesi ikinci el oto pazarında hareketli saatlerin yaşanmasına neden oluyor. Galericiler Sitesi?nde fiyatların düştüğünü yaza otomobil ile girmek isteyenlerin acele etmesi gerektiğini bildirildi.

HAREKETLİLİK ARTTI
Kırıkkale ikinci el oto pazarında soğuk kış aylarının ardından hareketlilik yaşıyor. İndirimden sonraki ilk haftalarda ikinci el sektöründe piyasanın tamamen durduğunu ifade eden HET Otomotiv Sahibi Hüseyin Eflatun Tufan, bu dönemde genellikle galerilere sadece otomobilini satmak isteyenlerin geldiğini ve bu nedenle galerilerin zarar ettiğini açıkladı. Tufan, son dönemde bahar ile birlikte işlerin açıldığını ve hareketlilik yaşandığına değindi.

FİYATLAR CAZİBEYİ ARTIRDI
Kırıkkale?deki ikinci el oto fiyatlarının yurt geneline göre düşük olduğunu belirten Tufan, yüksek model ikinci el araçlara Kırıkkale halkının ilgi gösterdiğini dile getirdi. Tufan, birçok tüketicinin ikinci el otomobilini yüksek fiyattan satıp, yenisini ucuza almaya çalıştığını belirterek, piyasada ikinci el otomobil patlaması yaşandığını belirtti. Hüseyin Eflatun Tufan, ?Havaların ısınmasıyla birlikte hareketlilik arttı ancak daha da hareketlenmesini bekliyoruz. Düşen fiyatlar cazibeyi iyice artırdı? diye konuştu.

EKONOMİYE OLUMLU YANSIR
Tufan, ?Şu anda en çok 10 ile 20 bin lira arasında satılan otomobiller ilgi görüyor. Fiyatların düşük kalması gerekiyor. Yeni otomobiller ve ikinci elde fiyatlar ne kadar düşük olursa sıcak para döngüsü o kadar fazla olur. Bu durum, ekonomiye de olumlu yansır. Kış aylarında indirim yapıyoruz. Vatandaşlarımız galerimize gelebilir. Bazı fiyatlar hakkında bilgiler veren Tufan, ?2006 model Renault Megane 23 bin TL; 2000 model Opel Vectra 14-16 bin TL? dedi.



ridvan okuducu
23.01.2016 11:01:04
araba alacam babama

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü