Şimdi Türkiye´ye sahip çıkma zamanı

Şimdi Türkiye´ye sahip çıkma zamanı

YILGINLIK VE KORKU YOK

Şimdi Türkiye´ye sahip çıkma zamanı

CHP Milletvekili adayı Avukat Murat Çakırca, referandumda vatandaşların ?Hayır´ oyu kullanacağına inandığını ve vatandaşların Laik ve demokratik Türkiye´ye sahip çıkacağını söyledi.

MÜCADELE ZAMANI

CHP Milletvekili adayı Avukat Murat Çakırca, referandumla ilgili basın açıklaması yaptı. Laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının referandumda ?Hayır´ oyu kullanacağına inandığını belirten Çakırca, Cumhuriyet düşmanlarının hüsrana uğrayacağını söyledi. Çakırca, açıklamasının devamında, ?Şimdi; Laik, Demokratik, Tam Bağımsız, Bölünmez Bütün Türkiye için Mücadele zamanı. Tüm siyasi kaygılardan ve beklentilerden uzak, parti kimliğinden ayrı, koltuğu ve makamı için ülke geleceğini hiçe sayanlara inat, Türkiye ye sahip çıkma zamanı.?

YILGINLIK VE KORKU YOK

?Yılgınlık ve korku yok! Kurtuluş savaşı koşullarından daha zor ya da kötü koşullarda değiliz. Daha kolay başarabiliriz. Başaracağız. Kimse Boykot veya sandığa gitmeme, bana ne, bir tek benim oyumla mı olacak, dememeli, onlar belki Türkiye için belki son kez oylama olacağını düşünecekler. Oysa İnanıyorum ki Bu referandum, Laik Demokratik Türkiye düşmanlarının umudunu sonuna dek kesecek ve onların son oylaması olacak!  Bunun için, Geleceğimiz için, Çocuklarımız için herkesi ayağa kalkıp HAYIR demeye ve bunun için mücadeleye çağırıyoruz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız