Şimdi şükredeceğiz

Şimdi şükredeceğiz

OYLARINIZI HİZMETE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

Şimdi şükredeceğiz

1 Kasım seçimlerinin şüphesiz en başarılı isimlerinden birisi olan Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

HERKESE TEŞEKKÜR

Türkiye´de olduğu gibi Kırıkkale´de de seçmenin sandıkta birlik, beraberlik ve istikrar dediğini söyleyen Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, seçmenin sen ben yok Türkiye var dediğini belirtti. Türkiye´de ve Kırıkkale´de istikrardan, birlik ve beraberlikten, dirlikten yana oy kullanıldığına vurgu yapan İl Başkanı Akçay ?Kırıkkale´den meclise 3 Milletvekili göndermenin gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda emeği geçen teşkilatın her kademesinde görev alan arkadaşlarıma, yol kardeşlerimize, adaylarımıza, destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Ne kadar şükretsek azdır. Şu anda şükretme zamanıdır? diye konuştu.

HİZMETE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

Başkan Akçay, ?Tek başımıza iktidara geleceğimize inanıyorduk ama 317 milletvekilini düşünemiyorduk. Türkiye, istikrardan, birlikten, beraberlikten ve hizmetten yana destek verdi. Biz de Kırıkkale´de gece gündüz çalışarak, farklı bir çalışma sergileyerek 3 milletvekili çıkarmayı başardık. Kırıkkale´de 3-0´a olan inancımız tamdı. Hiç tanımadığımız insanlar bize gelerek AK Parti´ye destek vereceklerini ve görev almak istediklerini söylediler. 3 milletvekilimiz, AK Parti´ye oy veren, vermeyen herkesin milletvekilidir. Şükretmemiz lazım. Şükredeceğiz ve çıkarttığımız bu 3 milletvekilini hizmete dönüştüreceğiz? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı