Şimdi hedefimiz 2023

Şimdi hedefimiz 2023

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Şimdi hedefimiz 2023

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından parti yönetimi başta olmak üzere milletvekilleri, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve yöneticileri kapsayan kahvaltı verildi. İl Başkanı Mürsel Akçay seçimde emeği geçenlere teşekkür ederek şimdi hedefin 2023 olduğunu söyledi.

ELİMİZDEN GELENİ ORTAYA KOYDUK
Kahvaltının ardından konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, ?Biz yakın siyasi tarihte başarılara imza atan bir teşkilatın mensuplarıyız. Zorlu bir seçim geçirdik hep birlikte bu çorbaya bir şeyler kattık. Elimizden geleni ortaya koyduk elde edilen sonuç ülkemiz için hayırlı olsun il bazında ise takdire şayan bir sonuç aldık? şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ
Teşekkür ziyaretlerinin devam edeceğini belirten İl Başkanı Mürsel Akçay ise, ?İlk gün ki aşkla yola çıktık. Sizlerin desteği ile başbakanımız ile 2023 hedefine ulaşacağız. Herkes gece gündüz demeden çalıştı. Herkesin emeği büyük her kese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kırıkkale´de tarih yazdık, Ak Parti ile birlikte Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız ile anılacak. Sıkıntılı dönemde çalışmalar yaptık denilecek. Ülke genelinde yüzde 49 oy aldık. Sizin emekleriniz ülke ve Kırıkkale için büyük emektir. Teşkilatımız vekillerimiz hep birlikte çalışmalar yapacağız? diye konuştu.

İLLER ARASINDA İLK 15´E GİRDİK
Her kesimin 1 Kasım seçimlerine destek verdiğini söyleyen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, ?Bu seçimde işimiz zordu hemşerilerimizle destek verdi ve 105 bin oy aldık. Aldığı görevi hakkı ile yerine getiren herkese teşekkür ediyorum. Bu iş kolay değildi buna inandık ve başardık oyunu artıran iller arasında ilk 15´e girdik? ifadelerini kulandı.

DEDİKODU DEĞİL İŞ YAPACAĞIZ
105 bin oyla Kırıkkale´de tarih yazıldığını belirtin Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, ?Bu oy almak kolay değil. Her kesime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bayanlarımız destek verdi ve ulaşmadığımız yer kalmadı. Bizde 3-0 yapmanın ardından Türkiye geneli olduğu gibi ilimizde de kutlama yaptık. Asıl seçim şimdi başladı siz partilerin başını dik tutmak için çalışma yapacağız, eksikleri tespit edeceğiz ve istekleri talepleri dinleyerek çalışacağız. Omuzlarımızda büyük yük var, biz dedi kodu değil iş yapacağız? dedi.

LAFA SÖZE BAKMADAN ÇALIŞTIK
Öztürk, ?Birlik beraberliğimizi bozmadan çalışmalar yapacağız. Her kesim ile çalışmalar yapacağız 105 bin oydan ziyade Kırıkkale halkı tamamına hizmet etme mecburiyetimiz var. Biz Ak Partili olmaktan onur ve şeref duyuyorum lakin Kırıkkale halkının vekiliyim. 3-0´ın dışındaki sonuç bizi mutlu etmeyecekti sizlerin çalışması ile lafa söze bakmadan çalıştık ve 3-0 sonucunu aldık tüm Kırıkkale´ye hizmet edeceğiz?

HERKES İŞİNİN BAŞINDA
Son olarak konuşma yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise, ?1 Kasım´da Yüzde 62 oy aldık buda 105 bin oy. Bu tarihi bir başarı Kırıkkale olarak hepimiz büyük aile olarak ciddi uğraş verdik. Allah hepinizden razı olsun, Kırıkkale üzerine düşeni Türkiye üzerine düşeni yaptı ve kısa dönemde muhasebemizi yaptık 7 Haziranlar bir daha yaşanmaması için çalışacağız başarıdan başarıya koşmaya devam edeceğiz. Teşkilatlarımız işinin başında ve işinin başında olmaya devam edecektir? diye konuştu. Konuşmaların ardından il yönetimi ve milletvekilleri teşekkür ziyaretleri için ilçeleri ziyaret ettiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız