Şimdi girişimci oldular

Şimdi girişimci oldular

SERTİFİKALI İŞ SAHİBİ OLACAKLAR

Şimdi girişimci oldular

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ve KOSGEB Müdürlüğü ile birlikte açılan ?Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursunda ?Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm" sloganıyla Gençlik Merkezimizde 70 saat üzerinden Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla bitiren gençler için sertifika töreni yapıldı.

TÜM YETKİLİLER VE AİLELERİ KATILDI

Törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, KOSGEB Müdürü Ali Sevinç, Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Vural, Şube Müdürü İsmail Güngör, Gençlik Merkezi Personeli ve sertifikayı hak kazanan 60 kursiyer ve yakınları katıldı.

SERTİFİKALI İŞ SAHİBİ OLACAKLAR

Açılış konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ?´ Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bu güzel projesinde sertifika almaya hak kazanan gençlerimizin kurmayı düşündükleri işleri, aldıkları bu sertifika ile uygulamaya başlamaları yönünde özellikle üretim alanında çalışmalarını tavsiye ederim´´ dedi.

ÜLKENİN KATMA DEĞERİNE KATKI

KOSGEB Müdürü Ali Sevinç konuşmalarında ise ? Kırıkkale veya her hangi bir ilde bir gencin yanında bir işyeri açarak 3-5 tane eleman çalıştırması ülkenin katma değerine katkı sağlaması bizim önceliklerimiz arasındadır. Bizde girişimcilik kurslarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ile yaptığımız protokol dâhilinde bu gençlerin önünü açmaya çalışıyoruz? dedi. Tören sertifika dağıtımı ve toplu resim çekilmesiyle son buldu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti