Şimdi birlik olma zamanı

Şimdi birlik olma zamanı

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINI ZİYARET ETTİ

Şimdi birlik olma zamanı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti. Toplumda kişiler arasında fikir ayrılıklarının olabileceğini dile getiren Akçay, şu anda fikir ayrılıklarının bir kenara bırakılıp birlik olma zamanı olduğunu söyledi.

VATAN VE MİLLET SEVGİSİ

Bir süredir sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdüren AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Esnaf ve Sanatkârlar Esnaf Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Köksal Tonga ve oda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Akçay, Tonga ile birlikte gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Teşkilat Başkanı Turan Duruyürek, Dış İlişkiler Başkanı Adem Tonga, Sosyal Politikalar Başkanı Aşkın Taştan, Yönetim Kurulu Üyeleri İshak Gencer ve Savaş Geyik´in de Akçay´a eşlik ettiği ziyarette birlik ve beraberlik mesajlar verildi. Toplumda fikir ayrılıklarının olabileceğini ancak vatan ve millet sevgisinin fikir ayrılıklarının önünde olduğunu dile getiren Akçay ?Biz teşkilat olarak uzun bir zamandır sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya geliyoruz. Çünkü şu anda ülkemizin en fazla ihtiyaç duyduğu şey birlik ve beraberlik. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmanın tek çaresi bir ve beraber olmaktan geçiyor? dedi.

BİZE BİR ARADA OLMAK DÜŞER

Bölücü faaliyetlerin arttığı bu günlerde AK Parti teşkilatı tarafından gerçekleştirilen ziyaretin kendilerini son derece mutlu olduğunu dile getiren Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Köksal Tonga ?Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin gibi kahraman vatan evlatlarının canlarını feda ettiği bu günlerde bütün ayrışmalardan uzak durarak milletçe bir arada olma zamanı. Ülkemiz üzerinde parçalama ve bölme emelleri içerisinde olan toplumumuzu ayrıştırma çabası içerisindeler. Bunun önüne kişisel çıkar davalarından vazgeçerek birlik ve beraberlik içerisinde olmakla geçebiliriz. Bu güne kadar başaramadıklarını bundan sonra iç çatışmalarla başarma gayreti içerisinde olacaklar. Biz milletçe buna izin vermeyecek ve bunun önüne geçeceğiz. Bu anlamda gerçekleştirilen ziyaret bizleri son derece memnun etti? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız