Şımarık AVM'den yeni dev mağaza

Şımarık AVM

HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYOR

Şımarık AVM'den yeni dev mağaza

Kırıkkale halkına kaliteyi daha ucuza sunarak sektöründe ilklere imza atan Şımarık Mağazaları, devasa bir mağaza açılışı gerçekleştirdi.

15 BİN ÇEŞİT ÜRÜN

Eski Samsun Karayolu üzerine açılan mağaza bin 200 metre kara alanı kapsıyor. Dualarla açılan mağazaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 15 bin ürünün yer aldığı mağazada, çocuk giyim, çeşit çeşit avizeler, plastik, zücaciye, hırdavat, kırtasiye, kozmetik, ayakkabı-terlik, temizlik ve oyuncak yer alıyor.

KALİTEYİ UCUZA VERMEK

Şımarık AVM, açılışa özel indirimlerle vatandaşın karşısına çıktı.  Halk ile birlikte yeni kampanyalara rüzgar açacaklarını açıklayan Şımarık Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Musa Aksoy, halk ile halkın yanında olduklarını ifade ederek,  Halkımıza kaliteyi ucuza vermek için mücadele ediyoruz. Halkımızda bizleri tercih ederek, destek verdiler.” dedi.

MÜŞTERİMİZ BİZİM İÇİN SAYGIDEĞERDİR

Bütün amaçlarının kıymetli müşterilere daha nazik, saygılı, seviyeli, güler yüzlü ve sıcak bir ortamda alışveriş keyfi yaşatmak olduğunu açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Musa Aksoy, Mağazalarımıza gelen her müşterimiz bizim için saygıdeğerdir. Mağazalarımızdan saygılı bir hizmetle memnun ve mutlu bir şekilde ayrılması ise hedefimizdir. Perakende hizmet sektöründe insan odaklı hizmet sunulduğundan müşterilerimize daha kaliteli, saygın, seçkin ve seviyeli bir hizmet sunabilmek için personelimizin eğitim kalitesini yükseltmeyi çok önemsiyoruz.” diye konuştu.

ÇOK PARA KAZANMAK DEĞİL

Amaçlarının müşterilere alışveriş mutluluğunu yaşatmaktır diyen Aksoy, Halkımız bizleri her zaman destekledi ve desteklemeye devam ediyor. Bizde onlara layık olmak için çalışıyoruz. İnanıyoruz ki, yaptığımız bütün çalışmalar halkımızın mutluluğu için oluyor. Bizim amacımız çok para kazanmak değildir. Kırıkkale'ye nasıl faydalın oluruz, hesabını yapıyoruz.” şeklinde konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı