Silahın merkezinden Mehmetçiğe destek

Silahın merkezinden Mehmetçiğe destek

SURİYE´NİN KUZEYİNDE KONUŞLANARAK SINIRLARIMIZA VE GÜVENLİĞİMİZEGÖZ DİKEN PKK/PYD/YPG TERÖR UNSURLARINA KARŞI BAŞLATILAN ZEYTİN DALI OPERASYONU SÜRERKEN, ÜLKEMİZİN DÖRT BİR YANINDAN OPERASYONA HER GÜN YENİ BİR DESTEK AÇIKLAMASI GELİYOR

SURİYE´NİN KUZEYİNDE KONUŞLANARAK SINIRLARIMIZA VE GÜVENLİĞİMİZEGÖZ DİKEN PKK/PYD/YPG TERÖR UNSURLARINA KARŞI BAŞLATILAN ZEYTİN DALI OPERASYONU SÜRERKEN, ÜLKEMİZİN DÖRT BİR YANINDAN OPERASYONA HER GÜN YENİ BİR DESTEK AÇIKLAMASI GELİYOR

Silahın merkezinden Mehmetçiğe destek

MKE Silah Fabrikasında işçi olarak çalışan MHP İl 2. Başkanı İlyas Canöz, geçen hafta fabrika müdürlüğüne bir dilekçeyle başvurarak herhangi bir ücret talep etmeden 1 saat fazla mesai yapmak istediğini belirtti. Birlikte çalıştıkları arkadaşlarının da benzeri dilekçelerle fabrika müdürlüğüne başvurduğunu ifade eden Canöz, fabrika müdürlüğünün dilekçeleri inceleyerek işleme koyduğunu, taleplerinin incelenerek bu desteği sağlamak üzere 10 Şubat Cumartesi günü 07.30-15.30 arası ücretsiz mesai yapmalarına izin verildiğini belirtti.

KAARINCA MİSALİ BİR DAMLA SUYUN ÖNEMİ

Zeytin Dalı Operasyonuna, karınca misali bir damla su taşımanın ne denli önemli olduğunu çok iyi bildiklerini kaydeden MHP İl 2. Başkanı ve MKE Silah Fabrikası İşçisi İlyas Canöz, ?Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden hain teröristlere karşı yürütülen Zeytin Dalı Operasyonu, sınırlarımızı güven altına almak üzere düzenlenmiş bir operasyondur. Yüce Türk Milleti için sınır namustur. Namusumuza göz dikenin cezası da o gözlerin oyulmasıdır. Kahraman Ordumuz, şu anda tam olarak bu amaçla Afrin´e girmiş, sınırlarımızın güvenlik altına alınmasını sağlamaktadır.?

SİLAHLARI KENDİ ELLERİYLE ÜRETİYORLAR

Bu operasyonunu kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Canöz, ?Bizzat kendi ellerimizle ürettiğimiz silahların ilk kez kullanıldığı bu operasyon bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Zira dünyanın en iyi keskin nişancı tüfeği olan BORA-12; dünyada en zor 42 testi geçebilen tek piyade tüfeği olan MPT-76; MPT-55 Makineli Tabanca; Yerli Makineli Tüfeğimiz MFY-71, bizzat arkadaşlarımızla birlikte üretip Kahraman Ordumuzun envanterine kattığımız silahlardır? diye konuştu.

MESAİ ÜCRETLERİ ASKERELER VE AİLELERİNE BAĞIŞLANACAK

10 Şubat Cumartesi günü 07.30-15.30 saatleri arasında yapacakları mesaiden elde edilecek olan ücretin Zeytin Dalı Operasyonuna katılan kahraman Mehmetçiklerimize ve ailelerine bağışlanacağını beyan eden Canöz sözlerini şöyle tamamladı: ?Ülkemizin ve Yüce Türk Milletinin güvenliği için gecesini gündüzüne katan, canını hiçe sayan kahramanlarımıza ufacık da olsa bir jest yapmak istedik. Malımız, mülkümüz, canımız ülkemize feda olsun. Bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen Fabrika Müdürümüz Mehmet Ocakçıoğlu´na, mesaimize katılarak bu anlamlı faaliyete destek olan tüm işçi arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimiz sunarım. Cümle âlem iyi bilsin ki her şey vatan için. Ne mutlu Türk´üm diyene.?

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ