Silah OSB´de yer tahsisleri başladı

Silah OSB´de yer tahsisleri başladı

ÇALIŞMALARI İNCELEYEN KIRIKKALE VALİSİ HAKTANAÇMAZ AÇIKLADI

ÇALIŞMALARI İNCELEYEN KIRIKKALE VALİSİ HAKTANAÇMAZ AÇIKLADI

Silah OSB´de yer tahsisleri başladı

Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB´de alt yapı çalışmaları devam ediyor. Doğalgaz ve iletişim hatlarının döşeme çalışmaları devam eden Silah OSB´nin zamanında tamamlanacağını söyleyen Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz yer tahsis çalışmalarının da başladığını söyledi.

ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Kırıkkale Arpalık çukuru mevkiinde 500 dönümlük arazi üzerinde Altyapı çalışmaları ilk önce 31.10.2016 tarihinde teslim edilmesi planlanan ancak üstlenici firmada yaşanan sorunun ardından yeniden ihale edilen Kırıkkale Silah Sanayii İhtisas OSB altyapı çalışmaları devam ediyor. 64 parsel (48 adedi 3 ile 5 dönüm, 16 adedi ise 5 ile 7 dönüm) olarak planlanan Silah OSB´de "Elektrik ve telekom altyapı yapı çalışmaları daha önceden başlamıştı. Bu çalışmalara Kırıkkale bürokrasinin ve siyasilerin girişimleriyle birlikte Doğalgazda dâhil edilmişti. Çalışmaların devam ettiğini söyleyen Kırıkkale Valisi ve Silah OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlker Haktankaçmaz, ekiplerin işleri zamanında yetiştirmek için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

SANAYİ DOĞAL GAZI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Altyapı çalışmaları bitmeden üst yapı çalışmalarına başlamak istemediklerini belirten Vali Haktankaçmaz, ?İşin içerisine doğalgaz girince durum değişti. Çalışmalar şuanda bir sıkıntı olmadan devam ediyor. Elektrik, iletişim ve doğalgaz çalışmaları tamamlandıktan sonra üst yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde yapacağız? diye konuştu. Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi´nin çok önemli bir yatırım olduğunu belirten Vali Haktankaçmaz ?Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Türkiye´de bir ilk. Savunma sanayi tesislerini içinde barındıracak. Kırıkkale, savunma sanayinin merkezi konumunda. Bu nedenle Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi´nin de ilimizde bulunmasını çok önemsiyoruz? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı