Silah Müzesi Projesi tamam

Silah Müzesi Projesi tamam

MKE GENEL MÜDÜRÜ AHMET TAŞKIN KIRIKKALE´YE GELDİ

MKE GENEL MÜDÜRÜ AHMET TAŞKIN KIRIKKALE´YE GELDİ

Silah Müzesi Projesi tamam

MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkın ve Genel Müdür Yardımcısı Hayrettin Özden, Kırıkkale´ye geldi. Ramazan sokağında AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile bir araya gelen Genel Müdür Taşkın ve Özden, Cumhuriyet Meydanında ramazan sokağında vakit geçirdikten sonra yapımı devam eden Kırıkkale evleri ve şehir parkını gezdi.

SİLAH MÜZESİ MÜJDESİNİ TEKRARLADI

Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Ramazan Sokağı kapsamında yapılan etkinliklere Kırıkkaleli vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, Ramazan Sokağı önceki gün MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkın ve Genel Müdür Yardımcısı Hayrettin Özden´i ağırladı. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve Belediye Başkanı Mehmet SaygılI´nın eşlik ettiği MKE Genel Müdürü Taşkın ve Genel Müdür Yardımcısı Özden, Ramazan Sokağında Kırıkkalelilerle bir araya geldi.

YAPIMI DEVAM EDEN PARKI GEZDİ

Ramazan sokağında bir süre vakti geçiren Taşkın ve Özden, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile yapımı devam eden Kırıkkale evleri ve şehir parkını dolaştı. Silah Müzesinin yakın bir tarihte merkeze taşınacağını ve halka açılacağı müjdesini veren MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkın, daha sonra Kırıkkale´den ayrıldı.

Haber: Arzu Kayır



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı