Şikâyetler SU yüzüne çıktı

Şikâyetler SU yüzüne çıktı

Keskin'de vatandaşlar, Belediye Başkanı Bayram Sakallı'yı Vali Ali Kolat'a şikâyet etti. Ankara'nın yanı başında ve şehrin en büyük ilçesi olan Keskin'de suları akmayan vatandaşlar belediye başkanlarının da randevu kabul etmediğini iddia etti.

ŞİKÂYET ÜSTÜNE ŞİKÂYET

Vali Ali Kolat’ın Keskin İlçesinde pazarcı esnafı ziyaretinde, vatandaşlar Belediye Başkanı Bayram Sakallı’dan şikâyetçi olduklarını Vali Kolat’a bildirdiler. İlçede bazı günler sabahları suların aktığını fakat akşamları kesildiğini hatta bazı zamanlarda ise günlerce suların akmadığını Vali Ali Kolat’a bildiren vatandaşlar Belediye Başkanı Bayram Sakallı’dan şikâyetçi olduklarını dile getirerek belediye başkanı ile görüşmeye gittiklerinde ise Belediye Başkanı Sakallı’nın kendileri ile görüşmek istemediğini dile getirdiler.

ALLAH RIZASI İÇİN

21. yüzyılda susuz kaldıklarını belirten Keskin Halkı, Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay’ın da memleketi olan Keskin’in hizmete aç olduğunu, içmek için ve yıkanmak için su bulamadıkları şikâyetinde bulundular. Susuzluğun nedeni hakkında çalışmalar olduğunu belirten Sakallı, vatandaşların büyük tepkisini aldı. Kendileri ile görüşmek istememesinin yanı sıra makamından da gönderildiklerini de belirten Keskin Halkı, Vali ali Kolat’tan Allah rızası için Keskin’in su sorununu çözmesi temennisinde bulundular.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız