Sıkıntılı günlere fidan morali

Sıkıntılı günlere fidan morali

BİR TÜRKYILMAZ KLASİĞİ...

Sıkıntılı günlere fidan morali

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla vatandaşlara fidan hediye ederek bir nebze de olsa dikkatleri farklı bir yöne çekti.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla binlerce çam fidanını Yahşihanlı vatandaşların kapısına bıraktı. Hediye edilen çam fidanlarının evlerde bulunan saksılara dikilmesini isteyen Osman Türkyılmaz, tüm vatandaşların Orman Haftasını kutladı.

Yayımladığı video ile vatandaşlara çağrıda bulunan Türkyılmaz, “21 Mart Dünya Orman Haftanızı sevgi, saygı ve esenlikle kutluyorum. Kapınıza bir adet çam fidanı bıraktım. Lütfen bu çam ağaçlarını evinizde bulunan bir saksıya dikin. Yahşihan Belediye Başkanı olarak sizlere söz veriyorum koronavirüs salgınından kurtulduktan sonra bir piknik edasıyla çamları dikeceğiz. Hepinizi saygıyla selamlarken, ‘Yahşihan evinde kal, mutlu kal’ diyorum” ifadelerini kullandı.



1

Köylüler Dualarla Hasada Başladı

2

Tebligatsız Trafik Cezaları Vatandaşı Zora Sokuyor

3

Kırıkkale'nin Köylerinde Su Seferberliği

4

“Güler Yüzleriyle Bizi Güçlendiren Esnaflarımıza Teşekkürler”

5

Keskin’de Adım Adım Konforlu Yaşama!

6

Kırıkkale’de Tepreş Coşkusu Yaşanacak

7

Geleceğe Sağlıklı Adımlar Kırıkkale’den!