Sıkıntılara çözüm üretmeyi milli bir vazife saydık

Sıkıntılara çözüm üretmeyi milli bir vazife saydık

TÜRK EĞİTİM SEN KONGRESİNDE YÜCEL KARABACAK GÜVEN TAZELEYEREK YENİDEN ŞUBE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

TÜRK EĞİTİM SEN KONGRESİNDE YÜCEL KARABACAK GÜVEN TAZELEYEREK YENİDEN ŞUBE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Sıkıntılara çözüm üretmeyi milli bir vazife saydık

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şubesi´nde hafta sonunda düzenlenen kongrede Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Karabacak güven tazeleyerek yeniden şube başkanlığına seçildi.

TEK ADAY OLARAK KATILDI

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şubesi 6. Olağan Kongresi´nde sendika üyeleri yeni dönem için sendika yönetimini belirledi. Kongre seçimlerine tek aday olarak katılan mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Karabacak oluşturduğu yönetim kurulu yeniden başkanlığa seçildi.

MEMLEKET SOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR

Kongre sırasında açıklamalarda bulunan Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şubesi Başkanı Yücel Karabacak, "Bilhassa son yıllarda memleketin içinde bulunduğu bu zor zamanlarda bu sıkıntılara çözüm üretmeyi ve önermeyi milli bir vazife saydık. Gerek açılım, gerek 15 Temmuz sürecinde her türlü sendikal ve siyasi kaygıyı bir tarafa iterek üzerimize sorumluluğu yerine getirdik. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, milli güvenliğimize ve ülke menfaatlerimize katkı sağlayacak her türlü söz ve eylemin ya en başında ya içinde olduk. Çünkü bizlerin, yani Türk milliyetçilerinin bir sözü bir yemini vardır. Bu yemin belki birçoğumuzun daha çocuk, gençlik yaşlarında ettiği bir yemindir. Hatta doğuştan ruhumuza üflenmiş, Allah´ın bir lütfudur" şeklinde konuştu. Ayrıca düzenlenen kongreye MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Sefer de katıldı.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ