SIKI ÇALIŞIYORUZ

SIKI ÇALIŞIYORUZ

TFF Üçüncü Lig 3. Grup?ta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkalespor, Siirtspor hazırlıklarını sürdürüyor. Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Siirtspor hazırlıklarına sıkı çalıştığı gözlenen futbolcular, mutlak galibiyet için bir an ile fire vermiyor.

İSTİKRARA DEVAM
Teknik Direktör Harun Aydoslu, takımın kondisyon ve fizik gücü olarak üst seviyede olduğunu belirti. Takımın sadece maddi anlamda sıkıntısının olduğunu kaydeden Aydoslu, düşme korkusunu ise attıklarını kaydetti. Son iki haftadır form seviyesinin arttığını belirten Aydoslu, bunu istikrar haline getirmek istediklerini söyledi.
 
3`Ü CEZALI, 2`Sİ SAKAT
Diğer yandan Siirtspor`da, futbol şube sorumlusu Barış İlçin, Kırıkkalespor maçında 5 futbolcunun forma giyemeyeceğini söyledi. İlçin yaptığı açıklamada, takımda oyuncu eksikliği nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını, 3`ü cezalı, 2`si sakat olmak üzere 5 futbolcunun Kırıkkalespor maçında görev alamayacağını belirtti.
 
FUTBOLCUMUZA GÜVENİYORUZ
Her maça kazanmak için çıktıklarını ifade eden İlçin, şöyle konuştu: ?Son haftalarda iyi sonuçlar aldık. Her maçta olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız. Bu hafta sonu sahamızdaki Kırıkkalespor maçında galibiyeti hedefliyoruz. Takımda halen eksiklerimiz var. 3`ü cezalı, 2`si sakat, 5 futbolcumuz bu maçta forma giyemeyecek. Ancak takımdaki her futbolcumuza güveniyoruz. Futbolcularımız teknik direktör Süleyman Silin yönetiminde yoğun bir hazırlık devresi geçiriyor. Maçı kazanacağımıza inanıyoruz? dedi.
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ