Şiir dinletisinde bir araya geldiler

Şiir dinletisinde bir araya geldiler

KIRIKKALE´NİN İLK ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINDAN BİRİ OLAN ABC´DEN BİR SOSYAL ETKİNLİK DAHA

KIRIKKALE´NİN İLK ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINDAN BİRİ OLAN ABC´DEN BİR SOSYAL ETKİNLİK DAHA

Şiir dinletisinde bir araya geldiler

Kırıkkale´de ABC Eğitim Kurumlarının geleneksel hale getirdiği ?Şiir ve Türkü´ dinletisini Kültür Merkezinde gerçekleşti.

HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENİYOR

Kırıkkale´de eğitim ve öğretim sektöründe hizmet veren ABC Eğitim Kurumlarının yıl içerisindeki sosyal faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu yıl 6´ncısı düzenlenen Şiir ve Türkü dinletisini veliler büyük ilgi gösterdi.  ABC Eğitim Kurumları sahibi Harun Güleç yaptığı açıklamada ?Eğitim kurumlarımızın eğitimdeki başarısında eğitimcilerimize ve öğrencilerimize verdiğimiz üstün değerin karşılığını, öğrencilerimizin okullarımızdaki başarıları ve Üniversite sınavlarında yüksek puanlar alarak kendi istedikleri fakülteleri kazanmasında yatıyor.?

TÜM ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE TEŞEKKÜRLER

?ABC Eğitim kurumları sosyal faaliyetlere de çok önem vermekte, spor aktivitelerimizdeki başarılarımızın yanı sıra tiyatro, şiir ve müzik, satranç enstrüman eğitimi alımında ve bu faaliyetlerimizi sene içerisinde aktifleştirmekteyiz. 6´ncısı düzenlenen Şiir ve Türküler dinletimizde, öğretmen ve öğrencilerimizin kendilerinin kendi çabalarıyla sergileyecekleri bu programa emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı