SİFTAH BİZDEN BEREKET ALLAH'TAN

SİFTAH BİZDEN BEREKET ALLAH

Kırıkkale Ülkü Ocakları, Ahilik Haftası nedeniyle sabah namazının ardından esnaflara içinde kutlama mesajı ve siftah parası bulunan zarflar dağıttı.

Kırıkkale’de sabahın ilk ışıklarıyla dükkânlarını açan esnaf, alışkın olmadıkları bir kültürel farkındalık projesiyle karşılaştı. Ahilik Haftası dolayısıyla kılınan sabah namazının ardından Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı esnafları ziyaret ederek siftah ve kutlama zarfları dağıttı. Kırıkkale bölgesinde dağıtımına başlanılan bu davranışı esnaftan takdir topladı.

Esnaflar, “Sabah dükkânlarımızı açtığımızda böyle güzel ve anlamlı bir sürprizle karşılaşmaktan mutlu olduk. ‘Siftahla birlikte ahilik kültürü nedir, bununla ilgili bir bilgi içeren mektup yer alıyor içinde. Bu kültürü yeniden hatırlamak çok faydalı oldu. Ayrıca Pandemi döneminde esnafımız zor günlerden geçiyor, bu iyi bir moral oldu. Ahilik kültürünü hatırlamak, o düsturun inceliklerini bir kez daha idrak edebilmek önemli. Burada Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin nezdinde, bu projede emeği geçen herkesi kutluyoruz’ dediler.

Başkan Tuner Alp Tekin ise; “Ahilik Haftası münasebetiyle Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak sabah namazından sonra şehrimizdeki esnaflarımıza Ahilik Mesajı ve Ahilik Duası olan kartımızı ve bereket paramızı bıraktık. Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak cebimizde olan son kuruşumuzla beraber esnafımızın her zaman yanındayız. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, siftahına katkıda bulunduğumuz ve bulunamadığımız tüm esnaf kardeşlerimize de hayırlı ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini diliyorum” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ