Şiddetsiz bir dünya istiyoruz

Şiddetsiz bir dünya istiyoruz

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) işbirliğiyle 11-13 Ekim 2021 tarihlerinde "1.Uluslararası Şiddet ve Şiddeti Önleme Kongresi" başarıyla gerçekleştirildi.

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) işbirliğiyle 11-13 Ekim 2021 tarihlerinde "1.Uluslararası Şiddet ve Şiddeti Önleme Kongresi" başarıyla gerçekleştirildi. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan kongreye Kırıkkale heyeti de katılım gösterdi.

KIRIKKALE MOBBİNG HEYETİ KATILDI

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) işbirliğiyle 11-13 Ekim 2021 tarihlerinde "1.Uluslararası Şiddet ve Şiddeti Önleme Kongresi" başarıyla gerçekleştirildi. Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) Kırıkkale İl Başkanı Av. Abdullah Pekgöz, “İnsana yaraşır bir işyeri" ve "şiddetsiz bir dünya" için hep birlikte gayret etmeye devam ediyoruz” dedi.

ŞİDDET HİÇBİR CANLIYA YAPILMAMALI

Pekgöz, “Şiddetin insan başta olmak üzere hayvan ve canlıların hiçbirine yapılmaması, savaşların felaketlere sebebiyet verdiği üzerinde genişçe duruldu. Program gala yemeği ve Tokat kültür gezisi ile sona erdi” dedi.  Ayrıca bize desteklerini esirgemeyen Hak-İş Konfederasyonu, Kamu Sen Konfederasyonu, Yıldız pastaneleri, Tokat Seyahat, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Tokat Liva Pastanesi ve daha birçok işadamına, esnafa teşekkürü borç biliriz” ifadesinde bulundu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı