Şiddetli yağan yağmur Bahşılı’yı yine etkilemedi!

Şiddetli yağan yağmur Bahşılı’yı yine etkilemedi!

Kuvvetli Yağış Kuvvetli Ekibe Karşı Koyamadı

Şiddetli yağan yağmur Bahşılı’yı yine etkilemedi!

Şiddetli yağan yağış Bahşılı’da hayatı durma noktasına getirdi. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in hummalı ekip çalışmaları sonucunda Bahşılı’daki kirlenen yollar, Belediye için satın alınan Çöp Süpürme Aracı ile temizlendi. Bahşılı Belediyesi ekipleri bu süreçte çok çalışarak Bahşılı’yı şiddetli yağan yağmurun getirdiği kirden temizledi. İtfaiye ekipleri de Bahşılı Belediyesi çalışanlarına yardım etti.

Bahşılı’ya verilen hizmetler lüks araçlarla yapılıyor

Başkan Tekin Bahşılı ilçesinin temizlik çalışmaları için daha önce de 2022 Model Mercedes Çöp Toplama Aracı, Yol Temizleme Makinesi ilçeye kazandırıp, Çöp Taksi Hizmeti başlattı. 2022 Model İş Makinesi Kazıcı Yükleyici, 7 Ton kaldırma kapasiteli Fiat Hitachi Büyük İş Makinesi ayrıca satın aldı. Bahşılı araç parkına birçok ilave araç, iş makinası kazandırdı.

Her şey tertemiz bir Bahşılı için

Bahşılı Belediyesi daha önceki dönemlerden 43 milyon borçla devir alınmıştı. Hizmetlerine devam ederek çalışmalarına hız kesmeden sürdüren Başkan Tekin, daha önceki sel felaketinde de Tarım ve Orman Bakan Yardımcı’sı Mehmet Hadi Tunç ile yaptığı görüşmeleri sonucunda Karadere’ye 3 adet kuru gölet ve sel önleyici bent “sel kesici” yaptırmıştı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız