Şiddetin her türlüsü son bulmalı

Şiddetin her türlüsü son bulmalı

KADIN, YÜK OLARAK GÖRÜNMEMELİ

Şiddetin her türlüsü son bulmalı

Saadet Partisi Kırıkkale Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Emine Bulut, ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ nedeniyle açıklamalarda bulundu. Kadına yöneliş şiddetlerin son bulması temennisinde bulunan Bulut, 8 Mart´ı kadınlara yönelik ihdas eden, şiddet üreten batı zihniyetinin onun kurbanlarına anma ve hatırlama gününün düzenlenmiş olmasının çok ilginç olduğunu söyledi.

ÖLÜMLER OLUYOR

?8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ nedeniyle Saadet Partisi Kırıkkale Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Emine Bulut açıklamalarda bulundu. Bugün perde önünde kadınların yere, göğe sığdırılmamasına dikkat çeken Emine Bulut, ?Bugün perde önünde yere göğe sığdırılamayan kadınlar, perde arkasında batılı ülkeler tarafından bir meta haline dönüştürülüyor, modern köleliğe sürükleniyor, şiddete, tacize ve ölümlere maruz bırakılıyor.?

KADIN YÜK OLARAK GÖRÜNMEMELİ

 ?Tarih boyunca kadına değer vermemiş, kadını yük olarak görmüş, numara ile seslenilen bir köle olarak kabul etmiş, insan olup olmadığını yıllarca tartışmış batı medeniyetinin, kadına yönelik yapmış olduğu bu kutlamalar batının ikiyüzlülüğünü ortaya koymaktadır. Bizim medeniyetimiz dışında kadına değer verdiğini iddia eden bütün sistemler, ona sadece bir vitrin malzemesi olarak kıymet vermekte, arka plânda ise kadını ancak ekonomik bir meta olarak kullanıp ezmekte ve tüketmektedir? diye ifade etti.

HUZUR VE MUTLULUĞA HASRET

Bugün kapitalist toplumumuzda eşitlik mücadelesi vermeye çalışan kadının, gerçekte kendi yaratılış kanunlarını çiğneyerek biraz daha köleliğe itilmekte olduğunu dile getiren Bulut, ?Çünkü batı bütün tarihi boyunca kadını köle olarak görmüştür. Gücün üstün tutulduğu sistemlerde şiddetin kurbanları yalnızca kadınlar değildir. Kadın, erkek, çocuk fark etmez zayıf ve güçsüz olan herkes potansiyel şiddet kurbanıdırlar.?



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı