Şiddet sona ?Ersin?

Şiddet sona ?Ersin?

İl Sağlık Müdürü Mustafa Uzun, sağlıkta şiddetin son bulması gerektiğini söyledi. Geçen yıl hunharca öldürülen Dr Ersin Arslan?ı andıklarını belirten Uzun, şiddetin kimseye yarar sağlamadığını bildirdi.

ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNÜ KINIYORUZ

İl Sağlık Müdürü Mustafa Uzun yaptığı yazılı açıklamada, ? Müracaat eden hastasının Kimliği, ırkı, dini, mezhebi ve bunun gibi hiçbir ayrım gözetmeksizin, eşit ve özverili yaklaşan; Emeğini, zamanını esirgemeden görevini yapan;  Ameliyatında bulunduğu 85 yaşındaki kanser hastasının hayatını kaybetmesi üzerine torunu tarafından kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybeden;  Uzm.Dr. Ersin ARSLAN?ı Saygı ve rahmetle anıyor, Tüm sağlık camiasına tekrar tekrar başsağlığı diliyoruz.

Öncelikle belirtmek isterim ki; Yılın belirli bir günü veya belirli bir haftasına sığmayacak kadar önem arz eden bu konu Bakanlığımız?ca ve Tüm Sağlık Çalışanlarımız adına oldukça önemlidir.?

 

SAĞLIK HİZMETİ YAPIYORUZ

?Gayesi halkımıza sağlık hizmeti sunmak olan, ve bu amaçla, hastaya karşı hastanın kendi yakınlarından daha ilgili ve alakalı davranan, yeri geldiğinde tedavisi, yeri geldiğinde ise bakımı ile ilgilenen, Emeğini esirgemeden, mesai saati mevhumu gözetmeksizin özverili bir şekilde görev yapan sağlık çalışanlarımızın bu tür bir şiddet uygulamasını aklen ve vicdanen hak etmediği muhakkaktır.Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin, yapılan kanun düzenlemeleriyle hukuksal cezai müeyyideleri oluşturulmuştur. Ancak, bilinmelidir ki; en büyük hukuk, en geçerli cezai müeyyide insanın kendi vicdanı olmalıdır? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ