Sıcaktan bunalan Celal Bayar´a koşuyor

Sıcaktan bunalan Celal Bayar´a koşuyor

KIRIKKALELİLER İÇİN BULUNMAZ BİR MEKÂN

Sıcaktan bunalan Celal Bayar´a koşuyor

Havaların aşırı sıcak geçmesi park ve bahçelere ilgiyi arttırıyor. Sunduğu geniş imkânlar ve yeşil örtüsüyle Kırıkkale Belediyesi Celal Bayar Parkı Kırıkkalelilerin tercih ettiği mekânlar arasında yer alıyor. Özellikle hafta sonunda park dolup taşıyor.

KIRIKKALELİLER İÇİN BULUNMAZ BİR MEKÂN

Kırıkkale Belediyesi Celal Bayar Parkı, yeşil alanı, sosyal tesisleri, oyun parkları, spor alanları, mesire yerleri ile bu yaz da Kırıkkalelilerin buluşma adresi oldu. Özellikle hafta sonları küçük büyük, yaşlı genç yüzlerce Kırıkkaleli bu mekânda bir araya geliyor.

Celal Bayar Parkı, yaz mevsiminin sıcak günlerinde Kırıkkalelileri bir araya getiriyor. Spor yapmak, yeşil alanda ailesiyle pikniğin tadına varmak, misafirine yeşil ve görselliğin güzelliğini sunmak, özel bir yemek masasında bir araya gelmek ve çocuklarına oyun oynatmak isteyenler Celal Bayar Parkına akın ediyor.

GÜZEL BİR MESİRE VE EĞLENCE YERİ

Geniş bir alanı kapsayan ve Kızılırmak nehri üzerinde bulunan Celal Bayar Parkı Bahşılı ilçesi sınırları içinde olmasına rağmen Kırıkkale Belediyesi´nin sorumluluğunda Kırıkkalelilere hizmet veriyor. Yeşil ile mavinin bütünleştiği bir alanda bulunan sosyal tesisler, oyun ve mesire alanları ile daha pek çok imkâna sahip olan tesisler, yoğun bir haftanın ardından stres atmak, dinlemek isteyen Kırıkkaleliler için bulunmaz bir nimet. Yeşil görüntüsünün yanı sıra çocuklar için oyun alanlarının da bulunması burayı ailelerin birinci tercihi haline getiriyor.

HER MEVSİMDE HER SAAT PİKNİK YAPMA İMKÂNI

Celal Bayar Parkındaki mesire alanları, kamelyalar ve ağaç gölgelikleri ailelerin piknik yapmalarına imkân sağlayacak şekilde düzenlenmiş. Hafta sonu doğanın kucağında, açık havada ailesiyle sabah kahvaltısı yapmak isteyenler, piknik yeri arayanlar için fevkalade hoş bir ortam olan Celal Bayar Parkı, bu hafta sonu da ailelerin uğrak yeri oldu. Mesire alanlarında yer bulamayanlar ağaç gölgeliklerini tercih ederken, minikler de oyun parklarında doyasıya eğlendiler, oynadılar, güldüler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım