SGK’DAN YAPILANDIRILAN BORÇLAR İÇİN SON TARİH UYARISI

SGK’DAN YAPILANDIRILAN BORÇLAR İÇİN SON TARİH UYARISI

SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü, 7256 sayılı kanun gereği yapılandırılan SGK borçlarının peşin ve ilk taksit ödemelerinin 31 Mart 2021 tarihine kadar ödenmesi gerektiğini belirtti.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırıkkale İl Müdürü Veli Karacaköylü, yapılandırılan SGK borcu taksit ödemelerinin önemli olduğunu belirterek, “ İlk iki taksit ödemesinin zamanında yapılmaması halinde işverenlerimizin, sigortalılarımızın yapılandırılmaları bozulmaktadır. Peşin olan taleplerin 31.03.2021 tarihine kadar talep edilmesi halinde taksite çevrilmesi mümkün bulunmakta olup, İlk taksitinde bu tarihe kadar ödenmesi gerekmektedir”

7256 Sayılı Kanuna göre yapılandırılan SGK borçları ile ilgili açıklamada bulunan İl Müdürü Karacaköylü,  yapılandırmanın ilk taksitinin 31 Mart 2021 tarihine kadar yatırılması gerektiğini söyledi. Özellikle ilk iki taksitin çok önemli olduğunu vurgu yapan İl Müdürü Karacaköylü, “İlk taksit ödemeleri ile peşin ödemelerde borcun tamamının ödenmesi, 31 Mart 2021 tarihine kadar yapılması gerekiyor. Özellikle borcu olan işverenlerimizin, sigortalılarımızın yapılandırılan borcun ödemelerini son güne bırakmamalarını istedi. Çünkü ilk iki taksit ödemesinin zamanında yapılmaması halinde işverenlerimizin, sigortalılarımızın yapılandırmaları bozulmaktadır” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ