SGK´dan uzatma müjdesi

SGK´dan uzatma müjdesi

YAPILANDIRMADA İLK TAKSİTİNİ ÖDEYEMEYENLERE KOLAYLIK

YAPILANDIRMADA İLK TAKSİTİNİ ÖDEYEMEYENLERE KOLAYLIK

SGK´dan uzatma müjdesi

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK yapılandırma ödemelerinde ilk taksit ödeme tarihinde uzatmaya gitti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kırıkkale SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü, yapılandırmada ilk taksit ödeme tarihinin 9 Ocak Pazartesi gününe uzatıldığını açıkladı.

2 OCAK´TA SONA ERECEKTİ

SGK alacaklarının tahsiline ilişkin peşin ödemeler ve ilk taksit ödemelerinin 2 Ocak 2017 pazartesi günü, mesai bitimiyle son bulduğunu fakat bu sürenin uzatıldığını belirten Kırıkkale SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü, ?Bilindiği üzere, Kurumumuz alacaklarının tahsiline ilişkin peşin ödemeler ve ilk taksit ödemelerinin bugün son günüydü. 02.01.2017 Pazartesi günü, Kurumumuzla prim tahsilat anlaşması olan bankaların Kurumumuz tahsilat sistemleriyle iletişiminde sıkıntılar yaşanmış ve prim tahsilatlarında aksaklıklar oluşmuştur. Prim ödeme yükümlülerimizin mağduriyetlerini önlemek amacıyla son ödeme günü 02.01.2017 tarihi olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemleri 09.01.2017 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır? diye konuştu.

SON ÖDEME TARİHİNİN UZATILMA GEREKÇESİ

Son ödeme tarihinin uzatılma gerekçesini açıklayan SGK İl Müdürü Karacaköylü, bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemeler yasal süresi içinde yapılmış sayılacağını söyledi. Bu uzatmanın da yapılandırmadan yararlanacaklar için bir fırsat olduğunu söyleyen İl Müdürü Karacaköylü, bu sürenin iyi değerlendirilme tavsiyesinde bulundu. Karacaköylü ?Yapılandırmadan faydalanacak mükelleflerimiz İlk taksit veya peşin ödemelerini 9 Ocak 207 tarihine kadar yapabilecekler. Bu sürenin iyi kullanılması mükelleflerimizin kendi menfaatlerine olacaktır? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı