SGK´dan müjde!

SGK´dan müjde!

7 KASIM´A KADAR ÖDENECEK

SGK´dan müjde!

Kurum alacaklarının tahsilatında bankaların tahsilat sistemleriyle kurumun iletişiminde sıkıntılar yaşanması dolayısıyla 2017 yılı Eylül ayı primlerinin ödeme süresinde ertelemeye gidildiğini belirten Veli Karacaköylü, ?Vatandaşımızı mağdur etmemek için prim ödeme süresini uzattık? dedi.

7 KASIM´A KADAR ÖDENECEK

6770 sayılı kanun kapsamında ertelenen 2016 yılı Aralık ayı primleri ve yapılandırma taksitleri de dâhil olmak üzere ödeme vadesi 31.10.2017 tarihinde dolan prim tahsilatlarında aksaklıklar oluştuğu tespit edilmesinden dolayı böyle bir uzatmaya gidildiğini ifade eden Karacaköylü, ?Tespit edilen sıkıntı göz önüne alınarak, işveren ve sigortalılarımızın mağduriyetlerini önlemek amacıyla son ödeme tarihi 31.10.2017 olan prim ve diğer tüm kurumumuz alacaklarının ödeme süresi 7 Kasım 2017 tarihi gün sonuna kadar uzatılmış olup, bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemeler yasal süresi içinde yapılmış sayılacaktır? diye konuştu.

GECİKME SORUNU YAŞAMAYIN!

SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü, açıklamalarını şöyle tamamladı: ?İşverenlerimizin ve sigortalılarımızın sigorta prim teşvik ve desteklerinden yararlanmaya devam edebilmeleri, süresinde ödenmeyen primler sebebiyle gecikme cezası ve gecikme zammına maruz kalmamaları ve yapılandırma anlaşmalarının bozulmaması açısından, bu ertelemeden de faydalanarak belirtilen tarihlere kadar ilgili borçlarını ödemeleri kendi menfaatlerinedir.?

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı